Bursa'da 10 yıllık geleneğin 10. Eker I Run koşusu başladı

Bursa'da 10 yıllık geleneğin 10. Eker I Run koşusu başladı

Bursa'nın coşkuyla beklediği geleneksel Eker I Run koşusunda minik spor tutkunları yarışıyor. İlk olarak 12 yaş kategorisinde başladı.

2023.10.01 10:18 - Son Güncellenme: 2023.10.01 14:18 - Bursa Bölge - GÜLSÜN ARSLAN
A
Bursa'da 10 yıllık geleneğin 10. Eker I Run koşusu başladı
00:15 Bursa'da 10 yıllık geleneğin 10. Eker I Run koşusu başladı -2

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da 10 yıllık geleneğin 10. Eker I Run koşusu başladı -2

00:15 Bursa'da 10 yıllık geleneğin 10. Eker I Run koşusu başladı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da 10 yıllık geleneğin 10. Eker I Run koşusu başladı

GÜLSÜN ARSLAN / BURSADA BUGÜN 

10 yıldır düzenli olarak gerçekleşen bu etkinlik, 12 yaş grubundaki çocukların koşusuyla başladı. Bu yılki program, depremde evlerini ve islerini kaybeden kadınları desteklemeyi amaçlıyor. Eker I Run koşusu, Bursa'nın spor tutkunları için buluşma noktası oldu. Eker meydanında buluşan on binlerce koşucu, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek amacıyla bu etkinliğe katıldı.

ÖNCE 12 YAŞ GRUBU KOŞTU 

Minik koşucuların da bir araya geldiği yarışta, 12 yaş grubundaki çocuklar, Eker I Run koşusunun açılışını yaptı. 

ELDE EDİLEN GELİR DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Bu yıl özel bir anlam taşıyan ve birden fazla standın bulunduğu programdan elde edilen gelir depremde evlerini ve işlerini kaybeden kadınları desteklemek için amaçlanıyor. Organizasyon sahibiyse, koşunun gelirinin depremzedelere yardım amacıyla yapıldığını açıkladı. Aynı zamanda sağlıklı yaşamı vurgulamak için bir fırsat sunduğunu ve katılımcıların koşarak sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ederken, depremzedelere yardım ederek onların gururunu  barındıracaklarını ifade etti.

BÜYÜK İLGİ VARDI 

Çocukların koştuğu bu özel etkinlikte Bursalılar, anlamlı etkinliğe büyük ilgi gösterdi ve destek vermek için koşuya katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.10.01 10:18 - Son Güncellenme: 2023.10.01 14:18 - GÜLSÜN ARSLAN
A