Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Orhangazi'de tarım ve turizm canlanacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Orhangazi'de tarım ve turizm canlanacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Orhangazi'de halkla buluştu. Halktan yoğun ilgi gören Bozbey, "Orhangazi'nin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Tarımı ve turizmi canlandırarak, Orhangazililer'in yüzünü güldüreceğiz" dedi.

2019.03.29 18:51 - Son Güncellenme: 2019.03.29 18:53 - Bursa Bölge
A
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Orhangazi'de tarım ve turizm canlanacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha Orhangazi'de vatandaşla buluştu. Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz ile birlikte ziyaretlerine Orhangazi Otobüs Terminali'nden başlayan Bozbey'e, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları da eşlik etti.

Terminal esnafını ziyaret eden Mustafa Bozbey, Terminal Taksi Durağı'ndaki yazı tahtasına "Taksici esnafımıza hayırlı işler diliyorum. Taksici esnafımız da gülümseyecek" mesajını yazdı. Gün boyu Orhangazi'de temaslarda bulunan Bozbey, esnafı da tek tek gezerek hayırlı işler diledi. Orhangazi'yi adım adım gezen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Orhangazi Belediyesi personelini  ziyaret eden Mustafa Bozbey, çalışanlara kolaylıklar diledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Orhangazi Muhtar Evi, Orhangazi Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ticaret Odası ve Ziraat Odası'nı da ziyaret ederek sorunları dinledi. Bozbey, 31 Mart yerel seçimlerinde hem kendisi hem de Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz için destek istedi. 

"ORHANGAZİ DEĞİŞİME HAZIR"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Orhangazi'de yaşadıkları sorunları kendisine ileten vatandaşlara,  göreve geldiklerinde tüm sorunları birlikte çözecekleri sözünü verdi. "Orhangazi  değişime hazır" diyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Orhangazi'nin 31 Mart'ta farkını ortaya koyacağını söyledi. Esnafın, çiftçinin ve vatandaşın çözüm bekleyen birçok sorunu olduğunu ifade eden Mustafa Bozbey, "Bütün sorunları tek tek ele alıp, Orhangazili'nin yüzünü gülümseteceğiz" dedi. Orhangazi'nin turizm açısından da önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Mustafa Bozbey, İznik Gölü ile ilgili de projelerini paylaştı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey şöyle konuştu: "Orhangazi de turizm alanına hiç dokunulmamış. Hem jeotermal kaynakları ortaya çıkararak değerlendireceğiz hem de büyük bir bölümü Orhangazi'de yer alan İznik Gölü kıyısında önemli çalışmalara imza atacağız. Projelerimiz hazır, geliyoruz. 31 Mart'tan itibaren İsmail Yılmaz başkanımızla birlikte esnafıyla, çiftçisiyle tüm Orhangazililer'in yüzünü gülümseteceğiz. İznik Gölü 'yle ilgili bugüne kadar doğru projeler yapılmadı. Göl çevresinde yapacağımız bisiklet yolları, yürüyüş yolları ve sosyal alanlarla birlikte İznik Gölü, inanılmaz bir turizm potansiyeli olarak ortaya çıkacak.  Birçok insan, hafta sonlarını bu bölgede geçirecek. Turizmin canlanması, hem İznik'e hem de Orhangazi'ye fayda getirecek."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in kendilerine güç verdiğini dile getiren Millet İttifakı İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz da, Mustafa Bozbey'in Nilüfer Belediye Başkanı olmasına rağmen Orhangazi'ye el uzattığını söyledi. Yılmaz, "Mustafa Bozbey Başkanımız, Çakırlı Mahallemizde sosyal tesis yaparak, insanların güzel vakit geçirmesini sağladı. Yeniköy'de de düğün salonu yapmaya başlamıştı ancak şuan o proje, mevcut Orhangazi Belediyesi tarafından satılmaya çalışılıyor. Göreve geldiğimizde yarım kalan işi tamamlayacağız. Mustafa Bozbey bize iyi enerji sağlıyor. Biz de bunu sinerjiye dönüştürüp, Orhangazi'ye iyi hizmetler yapacağız" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Orhangazi'nin Keramet, Çakırlı ve Yeniköy Mahalleleri'nde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.29 18:51 - Son Güncellenme: 2019.03.29 18:53 - Yasin Yüksel
A