Bursa 2'nci il olmaya aday

Bursa 2'nci il olmaya aday

BURSA'da düzenlenen seminerde konuşan Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Güreli, "Bursa'ya inanarak geldik. Bursa, Türkiye ekonomisinde 2'nci il olmaya aday kent" dedi.

2012.12.18 18:39 - Son Güncellenme: 2012.12.18 18:40 - Bursa Bölge
A
Bursa 2'nci il olmaya aday

Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş., Bursa ofisinin faaliyete geçmesi nedeniyle 'Yeni Türk Ticaret Kanunu ve Teşvik Yasası'nın İş Hayatına Getirdiği Yenilikler' konulu seminer, Çelik Palas Otel'de düzenlendi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Güreli YMM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Güreli, Bursa'da 1990 yılından bu yana hizmet verdikleri birçok sanayi ve hizmet kuruluşunun bulunduğunu, bugün ise Bursa ofisinin açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Bursa'nın ekonomik olarak hızlı bir gelişim gösterdiğini vurgulayan Güreli, "Bursa üretim ve ticaret açısından çok değişik olanaklara sahip. Öncelikle hammadde temini ile üretim dağıtımı anlamında lojistik olanakları ve planlanan alt yapı yatırımları ciddi maliyet avantajları sağlıyor. Organize sanayi bölgeleriyle yatırımcılara değişik olanaklar sağladığı gözden kaçırılmaması gereken gerçek. Bursa'daki hedefimiz mali müşavir olarak üreten ve idare edenlerin önlerini açmaktır. Yapacakları yatırımların muhasebelerini hazırlamak alternatifleri ile geleceklerini sigortalamak birinci önceliğimiz. Düşünülenin aksine, vergi danışmanlığı dışında raporlama, analiz, değerleme, şirket birleşmeleri gibi birçok konuda faydalanacakları hizmetler sunuyoruz" diye konuştu.

İstanbul'un ardından Ankara, Antalya, İzmir, Edirne, Tekirdağ, Gaziantep'ten sonra Bursa ofisini açtıklarını söyleyen Güreli, 7 bin 500 metrekare alanda 1200 müşteriye hizmet verdiklerini belirterek, her sektörden müşterilerinin bulunduğuna işaret etti. Bursa'yı tercih etme nedenlerini de sıralayan Güreli, "Bursa, Türkiye ekonomisinde 2'nci il olmaya aday. Nüfusta 2'ncilik için İzmir ile yarışıyor. Kocaeli'deki rafineriyi çıkarırsanız ihracatta 2'nci il. Bursa'ya inanarak geliyoruz. Çok heyecanlıyız" dedi.

Güreli'nin konuşmasının ardından Yeminli Mali Müşavir ve TÜRMOB Yönetim Kurulu üyesi Burhan Gezgin, Yeni Teşvik Yasası'nın getirdiği avantajlar ile ilgili bir sunum yaptı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.12.18 18:39 - Son Güncellenme: 2012.12.18 18:40 - Cansu Özdemir
A