Bunun adı vahşet: Suriyeli çocuğu kaldırıp yere vurdu!

Bunun adı vahşet: Suriyeli çocuğu kaldırıp yere vurdu!

İzmir'de seyyar satıcılık yapan şahıs, peşinden koşup yakaladığı Suriyeli çocuğu havaya kaldırıp acımasızca yere vurdu.

2016.03.10 17:57 - Son Güncellenme: 2016.03.10 23:10 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bunun adı vahşet: Suriyeli çocuğu kaldırıp yere vurdu!
04:21 Suriyeli çocuğu yere çarpan şahıs, çocuklar alay ettiği için yapmış

İLGİLİ VİDEO

Suriyeli çocuğu yere çarpan şahıs, çocuklar alay ettiği için yapmış

00:42 Bunun adı vahşet: Suriyeli çocuğu kaldırıp yere vurdu

İLGİLİ VİDEO

Bunun adı vahşet: Suriyeli çocuğu kaldırıp yere vurdu

İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda meydana gelen ve Suriyeli bir çocuğun seyyar satıcı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından yere vurulduğu insanlık dışı görüntüler, tüm Türkiyeyi ayağa kaldırdı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüler üzerine İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın da talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, acımasız adamı her yerde aramaya başladı. Bölgeyi adeta abluka altına alan ekipler, olaya şahit olan esnaflarla tek tek görüşerek zanlının izini bulmaya çalıştı.

Geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, Suriyeli çocuğa şiddet uygulayan şahsın Musa D. (35) olduğunu tespit etti. Kısa sürede kimliğinin tespit edilmesinin ardından Musa D., yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısın Kemeraltı Çarşı'nda esnaf olduğu ve ifade için emniyete götürüldüğü bildirildi.

VALİ TOPRAK: "KABUL EDİLEMEZ"

Yürekleri sızlatan görüntülerin ardından konuşan İzmir Valisi Toprak, görüntüleri izlediğini ve hem çocuğu bulmak için birimlere talimat verdiğini söyledi. Vali Toprak, "Çocuğa ulaşmaya çalışıyoruz. Ben de akşam üzeri öğrendim. Çocuğun ailesine ulaşarak herhangi bir psikolojik danışmanlık ne gerekiyorsa yapacağız. Ortaya çıkan görüntüler kesinlikle kabul edilemez" dedi.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.03.10 17:57 - Son Güncellenme: 2016.03.10 23:10 - HABER MERKEZİ
A