Bülent Ersoy: 'Benim zehrim kuvvetli geldi'

Bülent Ersoy: 'Benim zehrim kuvvetli geldi'

Hindistan'da yapılan çekimlerde yılan sokması sonucu hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy, "Zavallı, garip hayvan, döndü döndü ruhunu teslim etti" dedi.

2017.06.14 08:40 - Son Güncellenme: 2017.06.14 08:40 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Bülent Ersoy: 'Benim zehrim kuvvetli geldi'

Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş, önceki gece Arnavutköy Atlas Balık'taydı. Sahur yapan Diva, 'Dünya Güzellerim' programının çekimlerinde yaşadığı yılan sokma olayıyla ilgili konuştu. Sanatçı, "Yılan beni soktu, öldü. Benim zehrim daha kuvvetli geldi. Zavallı, garip hayvan döndü döndü ruhunu teslim etti. Bir de çantayla kafasına vurdum" dedi. 

Yılanın kendisinden korktuğunu belirten ve bir ay boyunca en çok et yemeyi özlediğini anlatan Ersoy, "İneğe tapıyorlar. Yolun ortasında yürüyorlar, asla kesmek falan yok" şeklinde konuştu. Diva, aracına geçmek için yürürken, kafasına çiçekten taç takan sokak satıcısı çocuğa 200 TL verdi. Ersoy daha sonra evinin yolunu tuttu. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2017.06.14 08:40 - Son Güncellenme: 2017.06.14 08:40 - HABER MERKEZİ
A