"Bu takım küme düşmez"

"Bu takım küme düşmez"

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, küme düşme hattına yaklaştıklarını ancak bu takımın küme düşmeyeceğini ifade etti.

2013.04.17 17:50 - Son Güncellenme: 2013.04.17 17:50 - Spor
A
"Bu takım küme düşmez"

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Bu takım küme düşmez, düşürmeyeceğiz" dedi.

Kar, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor ve Ankaragücü maçlarında alınan yenilgilerden sonra düşme hattına yaklaştıklarını belirtti.

Ankaragücü maçında takımın çok kötü oynadığını dile getiren Kar, "Eleştirilerin hepsine açığım. Eleştiriler normaldir çünkü koşmayan, mücadele etmeyen bir takım yenilir. Futbolu ciddi oynamak lazım. Ciddi oynamaya çalıştık ama Ankaragücü takımı bizden daha fazla istedi, daha çok mücadele etti ve maçın sonucunda 4-2 mağlup olduk. Kötü günler görmeye başladık ancak bu, 'bıraktık gittik' anlamına gelmez. Son dört maçımızın ikisi içeride, ikisi dışarıda. Bu takım küme düşmez, düşürmeyeceğiz. Kötü dönemden geçiyoruz, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan zamanlar yaşıyoruz" dedi.

"BENİ KİMSE TARAFTARLARLA KARŞI KARŞIYA GETİREMEZ"
Bir gazetede, söylemediği sözlerin kendi ağzından çıkmış gibi yer aldığını ifade eden Kar,  "Ben 'Taraftarımız yüzünden yenildik' demedim. Gazetede 'Emin, futbolcuları ve yönetimi bıraktı, taraftara faturayı kesti' yazıyor. Böyle bir şey ağzımdan çıkmadı ama taraftar bize gerekli desteği vermedi bu maçta. Ankaragücü maçında Dimitrov'un golünden sonra bütün taraftarlar Ankaragücü diye bağırıyor. Bizim futbolcumuzun motivasyonu düşmüştür. Bu durumu taraftar gruplarıyla konuştum ve hepsi durumu kabul etti. Beni kimse taraftarlarla karşı karşıya getiremez. Bugün buradayım, yarın yine taraftarların arasındayım" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 17:50 - Son Güncellenme: 2013.04.17 17:50 - Yağmur
A