Bu haberi okumadan plan yapmayın!

Bu haberi okumadan plan yapmayın!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Batı Karadeniz'in batısı ile Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

2013.06.29 10:02 - Son Güncellenme: 2013.06.29 10:03 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bu haberi okumadan plan yapmayın!

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı; güney, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İstanbul çevreleri ile Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyretmesi nedeniyle yüksek sıcaklığın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile gece saatlerinde bölgenin batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; İstanbul çevrelerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetlice (30-40 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzeybatı yönünden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile zamanla Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğitahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 10:02 - Son Güncellenme: 2013.06.29 10:03 - HABER MERKEZİ
A