BSMMMO Başkanlığı için üçüncü aday Kuru

BSMMMO Başkanlığı için üçüncü aday Kuru

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (BSMMMO) haziran ayında yapılacak seçimleri öncesi Servet Kuru başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

2012.12.13 11:15 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:15 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
BSMMMO Başkanlığı için üçüncü aday Kuru


Servet Kuru, mart ayında yapılacak oda seçimlerinde Çağdaş Muhasebeciler Grubu'ndan adaylığını açıkladı. BSMMMO bünyesinde 2 grup barındırıyor. Haziran ayında yapılacak seçimlerde 2 grup başkan adayı çıkartıyor. Çağdaş Muhasebeciler Grubu'nda Servet Kuru haricinde Ahmet Hikmet Sönmez de başkanlığa adaylığını açıklamıştı. Mart ayında yapılacak oda seçiminde Sönmez ve Kuru yarışacak. Meslekte Dayanışma Grubu'nda ise daha önceden Ali Nazım Tekelioğlu başkanlık için adaylığını açıklamıştı.
Çağdaş Muhasebeciler Odası olarak 2013 yılında yapılacak seçimlere hazırlandıklarını belirten Kuru, "Çağdaş Muhasebeciler adına adaylığımı açıklıyorum. Mesleğimize, meslektaşlarımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yoğun çalışan bir meslek grubuyuz. Bu yoğunluk içerisinde meslek grubunun meselelerine yeni dönemde çözüm üretebilmek için tekrar Çağdaş Muhasebeciler Grubu'nun adaylarını belirtmek üzere yola çıktık. Bursa'da yapılacak çalışmalarda, ekonomik düzenlemelerde, vergi uygulamalarında, sosyal güvenlik uygulamalarında meslek mensuplarımızın ciddi sıkıntıları var. Bu meselelere çözüm üretebilme adına yola çıkmış bulunuyoruz. Önümüzdeki süreçte başka adaylar da çıkabilir. Çıkacak bütün adaylara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:15 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:15 - HABER MERKEZİ
A