Böyle olur gazetecinin davetiyesi

Böyle olur gazetecinin davetiyesi

Adana'da yayın hayatını sürdüren 'gazetehalkim.com' adlı internet sitesinin genel yayın yönetmenliğini üstlenen Kemal Yücel, oğlu Ali Utku Yücel'in sünnet töreni için ilginç bir davetiye hazırlattı. Gazete şeklinde hazırlanan ve sünnet töreni bilgilerinin de haber tarzında yer aldığı davetiyeye de; 'Erkek Haber' adı verilmesi dikkat çekti.

2012.09.05 16:53 - Son Güncellenme: 2012.09.05 16:53 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Böyle olur gazetecinin davetiyesi

Adana'da yaptığı haber çalışmaları ile öne çıkan Kemal Yücel, bu kez haberleri ile değil, 5.5 yaşındaki oğlu Ali Utku Yücel'in sünnet töreni için özel olarak hazırlattığı davetiye ile öne çıktı. 'Flaş.. Flaş.. Flaş..' ve 'Son Dakika' ibareleri kullanılan davetiye, bir gazete formatında hazırlanırken, adına da 'Erkek Haber Gazetesi' adı verildi. Ali Utku Yücel'in, Adana 5 Ocak Stadyumu çimleri üzerinde çekilen fotoğrafının yer aldığı davetiyede; yarın yapılacak olan sünnet töreni ile ilgili gerekli bilgiler de haber formatında verildi.
KİVRELİĞİ DE BİR 'KADIN' ÜSTLENECEK
"Edinilen bilgiye göre; 6 Eylül 2012 Perşembe günü yapılacak olan görkemli bir sünnet töreni ile Ali Utku Yücel erkekliğe ilk adımını atacak" flaşının sürmanşetten verildiği davetiyeye başlık olarak da; 'Haydi Sünnete' ifadesi kullanılması dikkat çekti. Başlığın altında yer alan spotta da; "Gazeteci Kemal Yücel'in, canından çok sevdiği biricik evladı Ali Utku Yücel, erkekliğe ilk adımı atıyor" ifadesi yer aldı. Ali Utku Yücel'in sünnet töreni sadece davetiyeleri ile değil, aynı zamanda da kirveliğini üstlenen isim ile de ilginç bir haber konusu oluşturuyor. Küçük Utku'nun, kirveliğini ise Figen İncekuran Dündar üstlenecek.
Sünnet töreni davetiyesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan 'gazetehalkim.com' internet sitesinin genel yayın yönetmeni Kemal Yücel, "Oğlumun erkekliğe ilk adımını atacağı bugün için özel ve ilginç bir davetiye hazırlamak istedim. Ben bir gazeteciyim, oğlum da fotoğraf makinesine çok düşkün. Bu nedenle de böylesi bir davetiye hazırlamak istedim" dedi. Öte yandan, yarın merkez ilçe Çukurova'ya bağlı Karslılar Köyü'nde yer alan Güneş Plus Restaurant'taki sünnet törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile birlikte kent protokolünün de katılması bekleniyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.09.05 16:53 - Son Güncellenme: 2012.09.05 16:53 - HABER MERKEZİ
A