Boşandığı eşine acı çektirmek için iki kızını öldürdü

Boşandığı eşine acı çektirmek için iki kızını öldürdü

İspanya'nın Tenerife kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Tomas Gimeno isimli şahıs, Olivia ve Anna adındaki iki kız çocuğunu uyku ilacıyla uyuttuktan sonra öldürüp cansız bedenlerini parçalara ayırdıktan sonra okyanusa attı

2021.06.14 10:37 - Son Güncellenme: 2021.06.14 10:38 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Boşandığı eşine acı çektirmek için iki kızını öldürdü

İspanya'da yaşanan olayda Tomas Gimeno isimli şahıs, Olivia ve Anna adındaki iki kız çocuğunu uyku ilacıyla uyuttuktan sonra öldürdü. Cani baba, kızlarının cansız bedenlerini parçalara ayırdıktan sonra Atlas Okyanusu'na bıraktı. Kızlardan birinin cesedine Tenerife açıklarında su altında bulunurken, Anna'nın cesedinin bulunması için çalışmalar devam ediyor. 

Diğer yandan Gimeno ve eşi Beatriz Zimmerman'ın bir süre önce boşandığı, kadının zengin bir Belçikalı erkekle yeni ilişkiye başlamasının ardından sık sık kavga ettikleri öğrenildi.

37 yaşındaki Tomas Gimeno'un eşiyle boşandıktan sonra 6 yaşındaki Olivia ve 1 yaşındaki Anna isimli kızlarını ara ara görmeye başladığı, bir süre sonra Gimeno ve eski karısı arasında yaşanan sorunlar şiddetlendiği öne sürüldü. 

Gimeno 3 ay önce eski eşinin erkek arkadaşına saldırdıktan sonra kızlarıyla birlikte ortadan kayboldu. Küçük kızların bulunması için dünya genelinde başlatılan kampanyaya ünlü futbolcu Christiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez başta olmak üzere çok sayıda ünlü destek verdi.

ÇOCUKLARI GEZDİRECEĞİM DİYE ALMIŞ

Tomas Gimeno'nun cinayet planı da kısa süre sonra ortaya çıktı. Gimeno'nun eski eşi Beatriz Zimmerman'ın verdiği ifadeye göre cani baba Gimeno, eski eşinin erkek arkadaşına saldırdıktan sonra kızları görme bahanesiyle annelerinden aldı ve bir daha geri götürmedi. İspanyol yargıçın açıklamasına göre, kanıtlar 27 Nisan'da kızlarını alan adamın amacının onları annelerine geri götürmek değil, eşine acı çektirmek için önceden planlayarak öldürmek olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. 

"ONLARI BİR DAHA GÖREMEYECEKSİN" MESAJI ATTI

"Gimeno'nun kızları aldıktan sonra annelerine attığı mesajda "Onları bir daha göremeyeceksin" yazdığı da öğrenildi. Daha sonra kızları evine götüren cani babanın, önce uyku ilacı verdiği kızlarını öldürdüğü daha sonra ise cesetlerini parçalara ayırarak asla bulunamayacağını düşündüğü kıyıdan uzak bir yer seçerek Atlas Okyanusu kıyısına bıraktığı belirtildi. 

ANNA'NIN CESEDİNE ULAŞILAMADI

Kızların, babaları tarafından vahşice öldürüldüğü, küçük Olivia'nın cesedinin demir bir bota takılmasının ardından ortaya çıktı. Bota takılan çantayı açan görevliler, içerisinde ceset olduğunu fark etti.

6 yaşındaki Olivia'nın cesedine ulaşılmasının ardından aynı bölgede kardeşi Anna'nın da cesedinin arandığı ancak polis ekiplerinin tüm çabasına rağmen küçük kızın cesedinin bulunamadığı öğrenildi. 

Polis ekipleri yaşananların ardından hızla soruşturma başlatırken, babanın kaçtığı bilgisi verildi. Babaya ait bazı eşyaların Olivia'nın cesedinin bulunduğu yerde kalması, ihbarı babanın yapmış olma ihtimallerini de güçlendirdi. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.06.14 10:37 - Son Güncellenme: 2021.06.14 10:38 - HABER MERKEZİ
A