"Bizim yaptığımız önemli çünkü biz Bursaspor'uz"

"Bizim yaptığımız önemli çünkü biz Bursaspor'uz"

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, rakiplerden çok kendilerinin ne yaptığının önemli olduğunu ifade ederken, "Bir hedefimiz var. İnancı doldurarak çalışıyoruz. Biz Bursaspor'uz" diye konuştu.

2020.07.02 12:22 - Son Güncellenme: 2020.07.02 12:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Bizim yaptığımız önemli çünkü biz Bursaspor'uz"

Bursaspor'un Youtube kanalında 4 Temmuz Cumartesi saat 20.00'de Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Altınordu karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, 1-0 yendikleri Giresunspor maçının kolay bir deplasman olmadığını dile getirdi. 

SEVİNDİK VE BİTTİ

Karadeniz deplasmanından Bursaspor olarak istediklerini aldıklarını dile getiren Buz, "Özgüvenli bir şekilde tempoyu yüksek tutarak yüzde 100 kazanmak istemiştik. Bursaspor'un her zaman 3 puan hedefi olacak. Onu bıraktık sevindik ve bitti" dedi. 

DEĞİŞTİRECEĞİNİZ ŞEYLER SİZİN ELİNİZDE

Altınordu maçına odaklandıklarını söyleyen Bursaspor'un başarılı çalıştırıcısı, "Futbolculara da aynısını söylüyorum. Bu eylemin içerisinde başka şeylere bakarak değil, sadece sizin değiştirebileceğiniz şeyleri değiştirebilirsiniz.  Tamamen odaklanmalısınız. Diğer parametreleri elemine etmek durumundayız. Biz hedefimiz var. Oraya gitmek istiyoruz. Tek hedefimiz Altınordu maçı. İnşallah istediğimiz 3 puanı da alacağız. Çalışarak, inancı doldurarak ve doğruları yaparak bunu yapmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

HERKESİN GÖREVİNİ TANIMLIYORUZ

Giresunspor maçında beklentilerin aksine önde oynadıklarını vurgulayan İrfan Buz, "Tabii ki eksiklerimiz var. Bunları çalışmamız gerekiyor. Müsabaka aralarında 1-2 taktik idmanla takım birlikteliğini ve yapmaya çalışıyoruz. Takımın boyunu kısaltmaya çalışıyoruz. Herkesin görevini ve ne yaptığını tanımlamaya çalışıyoruz. Burada genç bir takım var Altınordu. Bizim yaptığımız önemli çünkü biz Bursaspor'uz" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.07.02 12:22 - Son Güncellenme: 2020.07.02 12:47 - HABER MERKEZİ
A