Bir Zamanlar Çukurova, Latin Amerika'yı karıştırdı

Bir Zamanlar Çukurova, Latin Amerika'yı karıştırdı

3.sezonuyla atv ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' Latin Amerika'nın Emmy'si olarak kabul edilen 'Produ Awards 2020'de bir kez daha ödülle layık görüldü.

2020.12.04 10:44 - Son Güncellenme: 2020.12.04 10:45 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Bir Zamanlar Çukurova, Latin Amerika'yı karıştırdı

3. sezonuyla atv ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' Latin Amerika'nın Emmy'si olarak kabul edilen 'Produ Awards 2020'de bir kez daha ödülle layık görüldü.

Latin Amerika'nın en prestijli ödüllerinden kabul edilen ve bu yıl dördüncü kez düzenlenen 'Produ Awards' ödül töreni MIP Cancun ortaklığıyla gerçekleşti.

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova', binlerce aday arasında 3 kategoride finale kaldı. 

Yüzlerce kişilik tecrübeli ve önemli isimden oluşan jürinin oylaması ve ödül töreni, 50 saat süren bir yayın ile gerçekleşti. Dünyanın dört bir tarafından heyecanla takip edilen tören, Latin Amerika ve İspanya'da ulusal kanallar tarafından da yayınlandı.

Oylamaların finalinde, 'Bir Zamanlar Çukurova' 'En İyi Yabancı Dizi' olarak anons edildi ve gecenin en büyük ödüllerinden birini aldı.

Dizide Hünkar karakterine can veren Vahide Perçin ise 'En İyi Yabancı Kadın Oyuncu' kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

'En İyi Yabancı Dizi' ödülü için, dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, Inter Medya'nın kurucu ve CEO'su Can Okan ve Inter Medya Başkan Yardımcısı ve İçerik Alım ve Satış Başkanı Beatriz Cea Okan canlı yayına bağlanarak, teşekkürlerini ve duygularını paylaştılar.

Timur Savcı heyecanını şu sözlerle ifade etti: ''Bu ödülü kabul etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. 3 yıldır "Bir Zamanlar Çukurova" için saf bir özveri ile çalışan herkese, tüm ekibimiz ve oyuncularımıza, özellikle de yazarımız Ayfer Tunç'a teşekkür ederiz. Sevgili Hünkar'ımız için ise olağanüstü performansıyla Vahide Perçin'e teşekkür ediyoruz.''

Burak Sağyaşar ise 'Bir Zamanlar Çukurova'nın uzun yolculuğu ile ilgili: ''Hikayemizin harika dünyasını yarattığı için yazarımız Ayfer Tunç'a teşekkür ederiz. Ve tabii ki bizleri her zaman destekleyen değerli yayın ortağımız atv'ye teşekkür ediyoruz. Son olarak Vahide Perçin'e dizimize kattığı her şey için teşekkür ediyor, sevgili Hünkar'ımız olarak olağanüstü performansından dolayı kendisini kutluyoruz." dedi.

PRODU AWARDS KAZANAN İLK TÜRK KADIN OYUNCU: VAHİDE PERÇİN!

Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan dizi perşembe günleri yayınlanıyor.

Dizi yayınlandığı günden bugüne kadar dünya çapında 50 ülkeye ulaştı. Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlandığı ülkelerden 14 tanesi, dizilerini tüm dünyaya izleten Latin Amerika ülkeleri.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.12.04 10:44 - Son Güncellenme: 2020.12.04 10:45 - HABER MERKEZİ
A