Bir ihtimal daha yok!

Bir ihtimal daha yok!

Anadolu Efes, Euroleague Çeyrek Final 3. maçında Olympiakos'u ağırlayacak. "Tamam mı devam mı" maçına çıkacak lacivert beyazlılar 4'lü final yolunda bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda.

2013.04.17 10:55 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:55 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bir ihtimal daha yok!

Anadolu Efes, Turkish Airlines Eurolig'de Play-Off Çeyrek Final serisi üçüncü maçında Yunan temsilcisi Olympiakos karşısında çok kritik bir maça çıkıyor. Serinin ilk iki maçını Atina'da 67-62 ve 71-53 kaybedip 2-0 geriye düşen Anadolu Efes,  bu  karşılaşmayı da yitirmesi durumunda elenecek. Lacivert beyazlıların kazanması halinde serinin dördüncü maçı 19 Nisan Cuma günü yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. 

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, yaptığı açıklamada, Atina'da oynadıkları 2 maçtan en az 1 galibiyet çıkarmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek "Seri henüz bitmedi. Öncelikle muhteşem seyircimizin de desteği ile galip gelmek istiyoruz. Sonrasında ise hedeflerimiz doğrultusunda mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti ise kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığına vurgu yaptı. Atina'daki ilk iki maçta hesaplarının tutmadığını kaydeden Mahmuti, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, "İstanbul'a en az bir galibiyet ile dönmek arzusundaydık. Ama tabii ki seri devam ediyor. Üçüncü maçı kazanırsak, dördüncü maç da İstanbul'da oynanacak. Hedefimiz İstanbul'daki iki maçı da kazanmak ve Atina'da dörtlü final için son mücadeleyi yapmak" şeklinde görüş belirtti.

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve NTV Spor  canlı yayınlanacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 10:55 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:55 - HABER MERKEZİ
A