Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası Bursa'da yapılacak

Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası Bursa'da yapılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Binicilik Federasyon Başkanlığı tarafından 06-09 Eylül 2013 tarihleri arasında Bursa'da Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası yapılacak.

2013.02.21 12:18 - Son Güncellenme: 2013.02.21 12:18 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası Bursa'da yapılacak

 

Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası'nın ön hazırlık toplantısı Bursa Atlı Spor Kulübü'nde yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı M. Vedat Müftüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sevgiye Acar, Binicik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa, Binicik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Akbaş da katıldı. Vali Şahabettin Harput'un girişimleri ve öncülüğünde Bursa'nın ilk defa Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası'na ev sahipliği yapmasının büyük gururunu yaşadıklarını belirten Vedat Müftüoğlu, Valilik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak müsabakaların Bursa'da en iyi şekilde yapılması için Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti'nin çim zemini ve tribün yapısıyla müsabakaların yapılmasına en uygun yer olduğunu söyledi. Müftüoğlu, Azerbaycan'dan Ukrayna'ya kadar uluslararası arenada yer alan binicilerin de bu şampiyonada olacağını, ayrıca Arap Ligi binicilerini de şampiyonaya dahil ettiklerini dile getirdi.

 

Binicik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa ise sporda marka kent olma yolunda ilerleyen Bursa'da böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Karnaval havasında bir şampiyona gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Çapa, desteklerinden dolayı Vali Şahabettin Harput'a teşekkürlerini iletti.

 

Vedat Müftüoğlu ve beraberindeki heyet, Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti'nde yapılması planlanan, Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası için sahada incelemelerde bulundu.

 

 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 12:18 - Son Güncellenme: 2013.02.21 12:18 - HABER MERKEZİ
A