Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Arnavut futbolcu Kristjan Asllani, transfer görüşmelerini sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geldi.

2026.01.30 13:19 - Son Güncellenme: 2026.01.30 13:20 - Spor - İHA
A
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi

İkinci transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar bu kapsamda bonservisi Inter'de bulunan Arnavut futbolcu Kristjan Asllani ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.
23 yaşındaki futbolcu, transfer görüşmelerini noktalamak üzere Milano'dan kalkan uçakla İstanbul'a geldi. Asllani, siyah-beyazlı yetkililerle birlikte kendisini bekleyen araca binerek İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı.

Arnavut futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2026.01.30 13:19 - Son Güncellenme: 2026.01.30 13:20 - İHA
A