Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Ölene kadar araştıracağım!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Ölene kadar araştıracağım!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'de Cumartesi akşamı oynanacak final niteliğindeki maçlar öncesinde şampiyonluk yarışı hakkında ve Fatih Karagümrük mücadelesinin ardından yaşanan olaylara dair açıklamalarda bulundu.

2021.05.13 15:04 - Son Güncellenme: 2021.05.13 15:04 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Ölene kadar araştıracağım!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ramazan Bayramı sebebiyle gazetecilerle buluştu. Siyah beyazlı kulübün gündemine dair açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, Fatih Karagümrük maçının ardından yaşanan olaylara değindi.

Fatih Karagümrük forması giyen oyuncular hakkında, "Küme düşmüyorsunuz da mı kutladınız, şampiyon mu oldunuz kutladınız? Bunu ölene kadar araştıracağım!" diyen Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın yaşanan arbedeyle ilgili yaptığı açıklamalara da cevap verdi.

Kavga iddialarını net şekilde yalanlayan Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay için "Yusuf Günay'a mı düştü bu iş? Yusuf Günay boş gezenin boş kalfası! Yakışmadı ona! Kavga iddiaları yalan." ifadelerini kullandı.

"BU NEYİN KUTLAMASIYDI?"

"Çok konuşulup yorum yapılacak bir dönem değil. Karagümlüklü oyuncular neyi kutladılar? Her futbolcu sahaya kazanmak için çıkar. İyi oynadılar, kazandılar. Takım halinde kazandıkları için sevinirler. Tebrik ediyorum. Soyunma odası koridorlarındaki görüntüler bir kutlama gösteriyor. Küme düşmüyorsunuz da mı kutladınız, şampiyon mu oldunuz kutladınız? Bunu merak ediyorum. Ölene kadar bunu araştıracağım. Bu kutlamanın sebebi neydi. Maç kazanmaya sevinmeniz normal ama bu neyin kutlamasıydı."+

"BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI"

"Yusuf Günay'a mı düştü bu iş? Yusuf Günay boş gezenin boş kalfası! Yakışmadı ona! Kavga iddiaları yalan."

"YENİ MALATYASPOR AVERAJ TAKIMI OLMAZ"

"Hiçbir şekilde averaj takımı olmaz. Malatya şehrine yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez. Ben Malatyaspor'un o gün elinden gelenin en iyisini yapcağında şüphen yok. Malatyalılar averaj takımı olarak anılmak istemezler.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.05.13 15:04 - Son Güncellenme: 2021.05.13 15:04 - HABER MERKEZİ
A