Benimle Söyle şarkı yarışmasını kim sunacak? Benimle Söyle yarışma detayları

Benimle Söyle şarkı yarışmasını kim sunacak? Benimle Söyle yarışma detayları

En iyi şarkı yarışmalarından biri olan "All Together Now" Benimle Söyle adıyla çok yakında Türkiye'ye geliyor. Çok yakında Kanal D ekranlarından yayınlanacak Benimle Söyle yarışma programının sunuculuğu kim yapacak ve yarışma detaylarını sizler için derledik.

2019.04.17 08:53 - Son Güncellenme: 2019.04.17 08:53 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Benimle Söyle şarkı yarışmasını kim sunacak? Benimle Söyle yarışma detayları

Medyapım'ın yapımcılığı üstlendiği dünyanın en popüler ve en yeni yarışma programlarından "All Together Now" Ülkemizde "Benimle Söyle" adıyla ekranlarda olacak.

Peki Benimle Söyle yarışma programının sunuculuğunu kim yapacak?

100 kişilik jürisiyle ve sunculuğunu Enis Arıkan'ın yapacağı "Benimle Söyle" yarışmasında jüri üyelerinin kaptanlığını Birce Akalay yapacak.

Yarışma formatı nasıl olacak?

10 yarışmacı her bölümde, jüri üyelerini ayağa kaldırıp kendisine eşlik ettirmeye çalışacak. Yarışma gecesinde en çok jüri üyesini ayağa kaldıran yarışmacı finale yükselecek. üçüncğ ve ikinci olan yarışmacılar, yeni performansla kendi aralarında kozlarını paylaşacak. Daha sonra kazanan birinci ile finalist olacak.

Jüri üyeleri arasında müzik öğrencilerinden, öğretim üyelerine, müzisyenler, dansçılar, şan eğitmenleri, şov dünyasından isimler, ramazan davulcusuna kadar kendi alanında uzmanlar yer alacak.

Benimle Söyle jürisinde kimler olacak?

Benimle Söyle şarkı yarışmasında bulunan jürilerden öne çıkanlar şu şekilde listelendi. Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres'in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, müzik prodüktörü Emrah Günkaya, stilist Çiğdem Doğu, trombon sanatçısı Su Doğan, sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, türkücü Hüseyin Kağıt, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su, Eylül Çekirge...

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.04.17 08:53 - Son Güncellenme: 2019.04.17 08:53 - HABER MERKEZİ
A