Benim şarkılarım pahalı

Benim şarkılarım pahalı

Türk pop müziğinin sevilen ismi Soner Sarıkabadayı, bestelerinin çok pahalı olduğunu itiraf etti.

2012.10.16 17:49 - Son Güncellenme: 2012.10.16 17:50 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Benim şarkılarım pahalı

Beyaz TV ekranların Kenan Erçetingöz'le Yüzyüze programının bugünkü konukları Survivor yarışmasıyla ününe ün katan Almeda ve yaptığı bestelerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Soner Sarıkabadayı oldu. Besteleriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Soner Sarıkabadayı, şarkılarının pahalı olduğunu söyleyerek 'Ben olsam almazdım' ifadelerini kullandı.

'HEDEFİM 100 BİN LİRA'
Kenan Erçetingöz'ün sorduğu soruya yönelik bir bestesinin yaklaşık 30 bin liraya alıcı bulduğunu belirten başarılı şarkıcı, bu fiyatı elinden geldiğince arttırmaya çalıştığını söyledi. 'Ne kadar arttırırsam o kadar değerli olur diye düşünüyorum' diyen Sarıkabadayı, 'Amacım şarkılarımı değerli hale getirmek. Ben mücadelemi bu yönde veriyorum. Hedefim şarkılarımı 50 bin lira yapmak. Bir gün bu rakamın 100 bin lira olmasını çok isterim' dedi.

'BENİM ŞARKILARIM PAHALI'
Son yaptığı besteleri Mustafa Sandal, Mustada Ceceli, Özcan Deniz ve Kutsi'nin aldığını belirten Sarıkabadayı, para konusunda konuşmaktan utandığını söyledi. İlerleyen dakikalarda samimi bir açıklama da yapan yıldız şarkıcı, 'Benim şarkılarım pahalı. Bunlar benim içinde büyük paralar. Bana soranlara 'Ben olsam almam' diyorum. Benim bu söylediğim samimiyetsizlikten daha iyidir' ifadelerini kullandı. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.10.16 17:49 - Son Güncellenme: 2012.10.16 17:50 - HABER MERKEZİ
A