Belediye Başkanı törenle defnedildi

Belediye Başkanı törenle defnedildi

ÇORUM'da dün kanserden ölen Kargı İlçesi'nde Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Hamdi Akpınar bugün törenle toprağa verildi.

2013.06.29 19:10 - Son Güncellenme: 2013.06.29 19:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Belediye Başkanı törenle defnedildi

Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde bugün alınan Belediye Başkanı Akpınar'ın cenazesi, konvoy eşliğinde Kargı'ya götürüldü. Kargı'daki evine getirilerek helallik alınan Akpınar'ın cenazesi tekbirler getirilerek omuzlar üzerinde belediye binasının önüne getirildi. Burada, Akpınar'ın bayrağa sarılı tabutuna karanfiller atıldı.

Başkan Ahmet Hamdi Akpınar için Mihri Hatun Camisinde düzenlenen cenaze törenine Çorum Valisi Sabri Başköy, Rize Valisi Nurullah Çakır, İçişleri Eski Bakanı ve Ak Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Devlet Eski Bakanı Bekir Aksoy, Ak Parti Çorum milletvekilleri ile CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, Çorum Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Hakan Saraç, belediye personeli Akpınar'ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Çorum Müftüsü Mehmet Aşık tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ahmet Hamdi Akpınar'ın cenazesi ilçe mezarlığında dualarla defnedildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ahmet Hamdi Akpınar 1999 ve 2004 yerel seçimlerinde DYP'den, 2009 yılında ise Ak Parti'den 3 dönem Kargı Belediye Başkanı seçilmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 19:10 - Son Güncellenme: 2013.06.29 19:11 - HABER MERKEZİ
A