Bekir Aydın adaylığını açıkladı

Bekir Aydın adaylığını açıkladı

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası eski meclis başkanı Bekir Aydın, belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

2013.10.08 15:12 - Son Güncellenme: 2013.11.05 15:20 - Siyaset
A
Bekir Aydın adaylığını açıkladı

Ak Parti'de belediye meclis üyeliği ile parti yönetiminde farklı görevlerde bulunan, 2009-2013 yılları arasında Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak ilçeye hizmet eden Bekir Aydın, gerçekleştirdiği kahvaltılı basın toplantısında medya mensupları ile bir araya geldi.

Aydın, kısaca kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında 2004 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Belediye Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Başkanlık Katip üyeliği, Ak Parti İlçe Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyeliği ve Halkla İlişkiler İlçe Başkanlığı görevlerini üstlendiğine, Orhangazi Belediyesi'nde değişik komisyonlarda görev yaptığına vurgu yaptı.

2009-2013 yılları arasında Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası'nın geçtiğimiz dönem Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve oda yönetimi ile birçok başarılı projeye katkı koyan Aydın, OTSO'nun geçtiğimiz seçimlerinde yeniden aday olmamış bir anlamda belediye başkan aday adaylığı yönünde sinyaller vermişti.

Gazi Üniversitesi Ekonometri Mezunu olan, genç yaşlı halkın sevdiği bir isim olan; Orhangazi'de ticaret ile uğraşan, evli ve iki çocuk babası Bekir Aydın, konuşmasında Orhangazi'nin daha iyi yönetilmeye, gelişim ve değişime ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu sebeple 2014 yerel seçimlerinde ilçeye hizmet etmek amacıyla; Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Orhangazi Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını medya mensupları ile paylaşan Aydın, Orhangazi'nin değişim ve gelişimi için AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu ifade ederek; "Orhangazi'nin bizlere sağladığı güzellikleri daha da arttırarak; ilçeme ve hemşerilerime olan vefa borcumu bir nebze olsun ödeyebilmek için, Allah'ın izni ile bu yola çıkmış bulunuyorum" dedi. "İçine girmiş olduğumuz seçim sürecinde gerek partimizden gerekse diğer partilerden çok değerli arkadaşlarımızın, değerli büyüklerimizin aday adaylığı yada adaylıklarının söz konusu olduğunu; herkesin bu güzel ilçeye hizmet etme yarışı içerisinde olduğunu mutlulukla gözlemliyoruz. Ben buradan Ak Parti'den ve diğer partilerden, bütün Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" diye sözlerini tamamlayan Bekir Aydın, önümüzdeki günlerde resmi başvurusunu gerçekleştireceğini belirterek, davetine katılan medya mensuplarına da teşekkür etti.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.10.08 15:12 - Son Güncellenme: 2013.11.05 15:20 - boş7
A