Bayramı su altında Türk Bayrağı açarak kutladılar

Bayramı su altında Türk Bayrağı açarak kutladılar

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde, Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında dalış yapan 85 dalış tutkunu, su altı ve su üstünde Türk bayrağı açarak Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

2013.05.20 11:41 - Son Güncellenme: 2013.05.20 11:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bayramı su altında Türk Bayrağı açarak kutladılar

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Sualtı İhtisas Bölümü'nün 'Sualtı Sporları Uygulamalı Eğitim Kampı', Kaş'ta başladı. 85 dalış tutkununun yer aldığı kampta, uygulamalı dalış eğitimi ve dalış teknikleri konusunda eğitim veriliyor. Kamptaki öğrenciler, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Türk bayrağıyla dalış yaptı.

Tekneyle dalış bölgesine giden öğrenciler, hazırlıklarının ardından önce teknede Türk bayrağı açtı. Öğretim üyesi Dr. Şahin Özen gözetiminde denize giren öğrenciler, daha sonra dalışa başladı. Öğrenciler, belli bir noktaya indiklerinde Türk bayrağı açtı. Deniz altında bayrak açarak Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan öğrenciler yeniden yüzeye çıktı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.20 11:41 - Son Güncellenme: 2013.05.20 11:41 - HABER MERKEZİ
A