Batuhan'dan Şenol Güneş'e açık mesaj

Batuhan'dan Şenol Güneş'e açık mesaj

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Eskişehirspor'un golcüsü Batuhan Karadeniz, bordo mavili ekibe yeşil ışık yaktı.

2012.08.09 12:13 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Batuhan'dan Şenol Güneş'e açık mesaj

Fırtına'nın transfer listesinde yer alan isimlerden Batuhan Karadeniz, Trabzonspor'da forma giymeyi arzuladığını belirtti. 21 yaşındaki genç futbolcu, Şenol Güneş'le çalışmayı çok istediğini ifade edip, "Onun ellerinde yeniden doğarım" dedi

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Eskişehirspor'un golcüsü Batuhan Karadeniz, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Trabzonlu bir ailenin çocuğu olduğunu söyleyen Batuhan, "Eskişehirspor'u ve taraftarını çok seviyorum. Ancak yaşadığım bir tatsız olay yüzünden buradan ayrılmak zorundayım" derken, 'Karadeniz çocuğu' olduğuna da dikkat çekti.

Trabzonspor'un aile içinde her zaman farklı bir yerde olduğunu ifade eden Batuhan "Babam Farozlu'dur. Ben İstanbul'da doğup büyüdüm ama Karadenizli bir ailede yetiştim. Asi ruhum da belki Trabzonlu oluşumdan kaynaklanıyor" diye konuştu.

Batuhan, Trabzonspor'da forma giymenin hayalleri arasında yer aldığını da sözlerine ekledi.

KİMLERİ ADAM ETMEDİ Kİ

Bordo-mavili kulüp ile Eskişehir arasında kendisi için transfer görüşmesi yapıldığını doğrulayan Batuhan, "Başkanımız Halil Ünal'dan öyle bir şey duydum. Eğer gerçekleşirse çok mutlu olurum. Kısmetse transfer gerçekleşir. Ben Trabzonspor'da büyük patlama yapacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı. Şenol Güneş'in genç futbolcular için bir şans olduğunu belirten Batuhan, "Beni artık Trabzonspor forması paklar. Şenol hoca, kimleri nerelere getirmedi ki. Trabzon'a gidersem onun her dediğini yaparım. Onun ellerinde yeniden doğarım" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.08.09 12:13 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A