"Batı ülkelerinin davranışı manidar"

"Batı ülkelerinin davranışı manidar"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Mısır'da ordu güçlerinin ortalığı kan gölüne çevirdiğini belirterek, "Bize en ufak bir şeyde demokrasi havarisi, insan hakları havarisi kesilen Batı ülkelerinin davranışı manidar" dedi.

2013.08.17 18:06 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
"Batı ülkelerinin davranışı manidar"

Oktay Öztürk, bir dizi ziyaret için geldiği Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde partililerle buluştu. Partisinin ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Öztürk, 24 Ağustos'ta Konya'da gerçekleştirilecek 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingi hakkında bilgi verdi. Bu kapsamda 'Türkçe' temalı beşinci mitingin Konya'da yapılacağını duyuran Öztürk, herkesi mitinge davet etti.

MISIR'DAKİ OLAYLAR

Gazetecilerin soruları üzerine Mısır'daki olayları da değerlendiren Oktay Öztürk, meşru bir iktidarın görevden ancak sandık vasıtasıyla indirilebileceğini söyledi. Mısır'da olanların vahşet olarak niteleyen Öztürk, şöyle dedi:

"Biz hiçbir meşru iktidarın zorlamayla, gayri meşru yollarla hayatına son verilmesini tasvip etmiyoruz. İktidara giden bir tek yol tanıyoruz. O da, üzerinde sandık olan yoldur. Seçimle gelmiş bir iktidarın zor kullanılarak alaşağı edilmesini doğru bulmamız mümkün değildir. Özellikle de böyle yanlışlıkları yapıp, bu yanlışın devamı noktasında sivil, savunmasız insanların kanının dökülmesine de hiç tahammül edemiyoruz."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 18:06 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:24 - HABER MERKEZİ
A