"Barışmıyoruz"

"Barışmıyoruz"

Geçtiğimiz gün İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Fashionist Fuar'ında Meral Mülayim'in tasarımlarını sergileyen Özlem Yıldız basın mensuplarına konuştu.

2013.12.06 21:09 - Son Güncellenme: 2013.12.06 21:09 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
"Barışmıyoruz"

Bir basın mensubunun, "Abiye ve gelinlik fuarındayız" demesi üzerine Yıldız, "Abiye desek daha iyi olur. Gelinlik pek uygun olmaz. Durum itibariyle abiyeyi daha çok tercih ediyorum" diye güncel durumuyla ilgili espri yaptı.


Özlem Yıldız, fuardaki kıyafetler hakkında, "Çocukluğumdan beri süslü, payetli, pullu, taşlı şeyleri çok sevdiğim için bu kıyafetleri çok beğendim. Hangi birini giyeceğimi bilemedim" dedi.


BARIŞMIYORUZ

Hakkında çıkan barışma haberlerini yalanlayan Yıldız, "Barışacağımıza veya yeniden evleneceğimize dair bir şey söylemedim. Sadece Demir'den dolayı bir aradayız dedim. Bu sebeple bir araya gelmeye de devam edeceğiz" diyerek açıklamada bulundu.


ARKADAŞLAR ARASINDA BÖYLE TATSIZLIKLAR OLUR

Demet Akalın'la arasındaki küslüğün nedeni sorulan Yıldız, "Demet, bir arkadaşımızın bana ait olmayan doğum günü organizasyonuna kasıtlı olarak davet edilmediğini düşündü. Ama öyle bir şey yoktu. Bence bu konu bu kadar büyütülmemesi gereken bir konu. Arkadaşlar arasında böyle küçük tatsızlıklar, kırılmalar, problemler her zaman olur. Önemli olan adım atmak ve gönül almaktır. Ben o adımı attığıma inanıyorum. Bu kadar ortalığa dökülmeseydi bu konu, biz aramızda çözerdik diye düşünüyorum. Yani basında yazıldığı gibi Baby Shower'a gitmediğim için bozulmadı aramız. Bunun öncesinde yaşadığımız bir tatsızlık yüzünden gitmedim. Zaten böyle bir şeyin üzerine oraya gitmem doğru olmazdı" şeklinde konuştu.

BUNU ÇARPITMASAK İYİ OLUR

"Demet Akalın'la barışacak mısınız? Çünkü o zor zamanlarınızda yanınızda oldu" diyen bir basın mensubuna ise Yıldız, "Bunu çarpıtmasak iyi olacak. Allah'a çok şükür ben tek başıma dimdik ayaktayım. Ailemden başka bana yardım eden kimse yok hayatımda. Ama sıkıntılı zamanlarımda yanımda olduğu doğru. Öyle zamanlarda başını koyacak bir dostunun var olması bile benim için bir güçtü. Demet de onlardan biri. Öyle kalmaya da devam edecek. Çünkü benim hayatımda kırgınlıklar, arkadaşlarımı silmek için geçerli sebepler değildir. Dostluk ve arkadaşlık, özellikle bu işi yaptığımız camiada kolay yakalanacak şeyler değil. O yüzden kolay silemem. Benim kitabımda böyle yazıyor. Ayrıca bu ortak gelişecek bir durum. Ben akışına bıraktım. Ona kalmış" dedi.
"Doğumuna küs olsanız da gider misiniz?" sorusuna, "Bilmiyorum. O zamanki duruma bağlı" diye cevap veren Özlem Yıldız kendisini sinirlendiren olayın yaşanandan ziyade yaşanılanlara başkalarının müdahale etmesi ve olayın büyütülmesi olduğunu belirtti.

DEMET KİMSEDEN ÖZÜR DİLEMEZ

Yıldız, "Basına malzeme olurken benim incineceğim laflar döndü ortada. Ben onlara alındım sadece" diye konuştu. "Bir özür gelirse her şey değişir diyorsunuz yani" diyen bir basın mensubuna Yıldız, "Demet kimseden özür dilemez. Onu iyi tanıyorum. Keşke konuşsaydık da mevzu buralara kadar gelmeseydi" diye cevap verdi.

HER GECE İÇİP DAĞITMIYORUM

Bir basın mensubunun, "Son dönemlerde gecelerde çok fazla görülüyorsunuz. Bir gece düşme olayınız oldu." yorumuna ise Yıldız, "Bu olay beni o kadar gerdi, o kadar rahatsız etti ki anlatamam. O olay şöyle oldu anlatayım. Bir kafede oturdum arkadaşlarımla çay, kahve içtim. Akşam kafeden çıktım, arabamı bekliyorum. O kadar çok çektiler ki beni çok rahatsız oldum. Ertesi günü "Özlem Yıldız gecelerde dağıldı" diye her yerde çıkmışım. Artık hava 5'te kararıyor. Ben 5 buçukta kafeden çıkıyorum. Gece diye yazıyorlar...
Benim içip de barlarda, diskolarda, klüplerde gezer bir halim yok. Şu anda ona ayıracak zamanım ve ruh halim de yok. Hiç çıkmıyorum demiyorum. Her insan kadar ben de çıkıyorum. Ama her gece içip dağıtmıyorum" diye yanıt verdi.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.12.06 21:09 - Son Güncellenme: 2013.12.06 21:09 - HABER MERKEZİ
A