Barçalı Pedro'nun hakem isyanı

Barçalı Pedro'nun hakem isyanı

Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesinde San Siro'ya konuk olan Katalan ekibinin yetenekli futbolcusu Pedro, hakemi skoru etkilemekle suçladı.

2013.02.21 13:05 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:05 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Barçalı Pedro'nun hakem isyanı

 Barcelona'nın başarılı oyuncusu Pedro Rodriguez, Milan'a San Siro'da 2-0 boyun eğdikleri maçta hakemin skorda payı olduğunu dile getirdi.

Pedro, Milan'ın kaydettiği ilk golde, Cristian Zapata'nın topa elle müdahele ettiğini ve bu müdahele sonucu Kevin-Prince Boateng'in önüne düşen topun gol olduğunu belirtti.

Pozisyon hakkında konuşan ispanyol futbolcu, "Mexes beni ittirdi ve top Zapata'nın eline çarptı. Hepimiz pozisyonun gayet açık olduğunu düşündük fakat hakem bizimle aynı fikirde değildi, konuşmamıza izin bile vermedi" dedi.

Oyuna devam ettiklerini ama bunun olmaması gerektiğini belirten yetenekli krampon, "Bizim için çok kötü oldu, çok baskılı oynadık fakat 2 golü bulan taraf onlar oldu, artık rövanş maçında gerçek Barcelona'yı göstermeliyiz" diye konuştu.

"Her zaman oynadığımız oyun tarzımızı sahaya yansıtmaya çalıştık ama bunu yapmak her zaman mümkün olmuyor, artık sadece rövanşı düşünüyoruz" diyen Pedro sözlerini, "Milan, Nou Camp'ta çok defansif oynamak zorunda kalıcak, bunun üstesinden gelebiliriz, ve umarım burada daha şanslı oluruz" diyerek noktaladı.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 13:05 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:05 - HABER MERKEZİ
A