Banka önünde yardım kuyruğu
ZONGULDAK'ta, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ca (SYDV), Ramazan Bayramı öncesi dağıtılan 75, 100 ve 150 liralık nakdi yardımları almak için ihtiyaç sahipleri uzun süre banka önünde kuyrukta bekledi. Bekleyenler arasında bulunan bir çocuk, annesinin kucağında uyuyakaldı.
2013.07.26 17:51 - Son Güncellenme: 2013.07.26 17:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Banka önünde yardım kuyruğu
SYDV'nin, çocuğu olmayanlar için 75, bekarlar için 100, çocuğu olanlar için ise 150 lira olarak belirlediği nakdi yardımların dağıtımına bayram öncesi başlandı. İhtiyaç sahipleri, nakdi yardımların dağıtıldığı banka şubesi önünde sabah saatlerinden itibaren sıraya girdi. Çocuklarıyla bekleyen bazı vatandaşlar, kaldırımda uzun kuyruk oluşturdu. Bir çocuk, sıcak havanın da etkisiyle uzun süre kuyrukta bekleyen annesinin kucağında uykuya daldı.
Para dağıtımı sırasında zaman zaman da sıra tartışması yaşandı. Birbirlerinin önüne geçtikleri gerekçesiyle tartışan iki kişiye banka güvenlik görevlileri müdahale etti. Daha sonra polis ekipleri de yeni tartışmalara karşı banka önünde önlem aldı. Bayrama kadar bin 27 ihtiyaç sahibine, toplam 114 bin 925 lira dağıtılacağı belirtildi.