Bakkal: Kırılgan bir dönemde çok önemli bir galibiyet aldık

Bakkal: Kırılgan bir dönemde çok önemli bir galibiyet aldık

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Kalecimize top gitmedi diyebilirim" dedi.

2017.09.23 19:47 - Son Güncellenme: 2017.09.23 19:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bakkal: Kırılgan bir dönemde çok önemli bir galibiyet aldık

Süper Lig'in 6. haftasında evinde Medipol Başakşehir'i ağırlayan Gençlerbirliği, son dakikalarda bulduğu golle rakibini 1-0 yendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankara ekibinin teknik patronu Bakkal, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kırılgan bir dönemde çok önemli bir galibiyet aldık. Benim geldiğim sürede iki tane mağlubiyetimiz var. Göztepe maçındaki çıkış ve burada son dakikada 6 kişinin birden hücuma çıkması bence son derece önemliydi. Kalecimize top gitmedi diyebilirim, pozisyon vermedik" dedi.

"SADECE BİR GALİBİYET ALDIK"

"Sadece bir galibiyet aldık. Bunun arkası gelecek" diyen Bakkal, "Maç kazandıkça çok daha işler yapacağıma inanıyorum. Taraftar çok iyiydi belli bölümler dışında inanılmaz desteklediler. İlk galibiyetimi taraftarım önünde aldığım için çok mutluyum" diyerek sözlerine son verdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.09.23 19:47 - Son Güncellenme: 2017.09.23 19:47 - HABER MERKEZİ
A