Bakıcısını paramparça etti!

Bakıcısını paramparça etti!

Hayvanat bahçesi bakıcısı, yavru bir hipopotamı beslemeye çalıştığı sırada yavrusunun tehlikede olduğunu düşünen anne hipopotam tarafından vahşice parçalandı.

2024.07.30 08:44 - Son Güncellenme: 2024.07.30 08:46 - Güncel - MİLLİYET
A
Bakıcısını paramparça etti!

Hindistan'daki bir hayvanat bahçesindeki kayıtlara geçen ve duyanların vücudundaki kanın çekilmesine yol açan olayda, 54 yaşındaki bakıcı, bir hipopotam tarafından vahşice parçalandıktan sonra hayatını kaybetti.

HER ŞEY KAFESE GİRMESİYLE BAŞLADI

Santosh Kumar Mahto, yeni doğmuş bir yavruyu beslemek için hipopotamların kafesine girdikten sonra Ranchi şehrindeki Bhagwan Birsa Biyolojik Parkı'nda hayvanın gözü dönmüş annesinin saldırısına uğradı. 

KAÇMAYA VAKTİ BİLE OLMADI

Mahto'nun kaçmaya vakti olmadı. Saldırıda çok sayıda yara aldı, vücudunun birçok noktasında kan donduran ısırıklar vardı ve bazı uzuvları ise parçalanmıştı. Yetişkin bir dişi hipopotamın ortalama ağırlığının yaklaşık 1.300 ile 1.500 kilo olduğu ve ısırığının çok güçlü olduğu kaydediliyor. 

PROTESTOYU BERABERİNDE GETİRDİ

Yavrusunun tehdit altında olduğunu düşünen anne hipopotam Mahto'ya saldırdı ve onu ağır yaraladı. Hayvanat bahçesi müdürü Jabbar Singh, "Ne yazık ki bakıcı özel bir hastanede yaralarına yenik düştü" dedi. 

Yerel basın, korkunç olayın hayvanat bahçesinin diğer bakıcılarını öfkelendirdiğini ve yetkilileri protesto etmek üzere parkın ana kapılarını kapattıklarını yazdı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.07.30 08:44 - Son Güncellenme: 2024.07.30 08:46 - MİLLİYET
A