Bakanlardan Bursa'da terör saldırısında zarar gören esnafa ziyaret

Bakanlardan Bursa'da terör saldırısında zarar gören esnafa ziyaret

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KıIıç, tarihi Ulu Cami'nin batı girişi yakınında 27 Nisan'da meydana gelen terör saldırısında zarar gören esnafa ziyarette bulundu.

2016.05.06 15:27 - Son Güncellenme: 2016.05.06 15:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bakanlardan Bursa'da terör saldırısında zarar gören esnafa ziyaret

Bakanlar Bozdağ, Ala ve Kılıç, cuma namazı öncesinde, terör saldırısından zarar gören caminin batı girişinin karşısındaki esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, cuma namazını, geçen hafta önünde canlı bombanın kendini patlattığı Ulucami'de kıldı. 

Bakanlar Bozdağ, Ala ve Kılıç, patlamanın olduğu batı kıpısından camiye girdi. Vatandaşlar bakanlara büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan bakanlar, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Cuma namazı çıkışında, Mustafa isimli çocuk, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a sarıldı. Bozdağ, koşarak kollarına atılan çocuğu uzun süre sevdi. Bakan Efkan Ala ise, ekmek satan yaşlı bir kadından köy ekmeği aldı.Vatandaşlar üç bakana da da sevgi gösterip, bol bol dua etti.

Tarihi Ulu Cami'nin batı girişi bölümünde 27 Nisan'da bir kadın terörist üzerindeki bomba düzeneğini patlatması sonucu terörist ölürken, 13 kişi yaralandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.05.06 15:27 - Son Güncellenme: 2016.05.06 15:54 - HABER MERKEZİ
A