Bakanlar Elvan ve Gül, MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldi

Bakanlar Elvan ve Gül, MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldi

HAZİNE ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

2020.12.04 11:03 - Son Güncellenme: 2020.12.04 13:21 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bakanlar Elvan ve Gül, MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan ile Adalet Bakanı Gül'ün iş dünyası ile görüşmeler kapsamında MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşmesi başladı. Hazine ve Maliye Bakanlığındaki toplantı basın mensuplarının görüntü almasının ardından kapalı olarak devam etti.

Bakanlar Elvan ve Gül'ün iş dünyasıyla görüşmelerinin ilki Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) yönetimiyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde 27 Kasım'da gerçekleştirilmişti.

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Elvan, "İş dünyasıyla görüşmelerimize Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ile devam ettik. Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği yönetiminin önerilerini aldık. İş dünyasının görüşleri, yapacağımız düzenlemelere önemli katkı sunacak. Önümüzdeki günlerde görüşmelerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2020.12.04 11:03 - Son Güncellenme: 2020.12.04 13:21 - HABER MERKEZİ
A