Bakan Kurum: 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin İlk Evim Tuzla kuralarında 9 günde 14 bin 838 hak sahibinin belirlendiğini duyurdu.
2023.03.25 15:48 - Son Güncellenme: 2023.03.25 15:49 - Ekonomi - HABER MERKEZİÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, güvenli konutların yapım sürecini büyük bir kararlılıkla yürüttüklerini açıkladı.
Açıklamasında, İstanbul'un direncini afetlere karşı yükseltecekleri bilgisine yer veren Bakan Kurum, "İstanbul'umuzu başta deprem olmak üzere tüm afetlere karşı daha dirençli hale getirmek için güvenli konutlar yapmayı sürdürüyoruz. TOKİ ile İlk Evim Tuzla kuralarımızda 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik." açıklamasına yer verdi.
İstanbul'umuzu başta deprem olmak üzere tüm afetlere karşı daha dirençli hale getirmek için güvenli konutlar yapmayı sürdürüyoruz.
-- Murat KURUM (@murat_kurum) March 25, 2023
TOKİ ile İlk Evim Tuzla kuralarımızda 9 günde
14 bin 838 hak sahibini belirledik. pic.twitter.com/YQnln8fsnO
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
02:36
-
01:38
-
04:23
-
01:13
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın o mahallesindeki sorun...
- Kuzey Kıbrıs'ta asgari ücret 37 bin 818 TL...
- Bursa'da kayıp engelli adamın 12'nci günde...
- Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden...
- Bursa'da hafta sonu Ulu Cami'ye yoğun...
- Bursaspor cepten yedi!
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Bursa'da psikolojik sorunları olan genç...
- Eski eşinin üzerine benzin döküp ateşe...
- Ormanlık alanda korkunç cinayet! Dili ve...
- Bursa'da sis kazayı beraberinde getirdi
- Hacı Sabancı'nın babalık davası sonuçlandı!
- Bursa'da üretim yapan Tat Gıda'dan 1,1...
- Bursa'da sokak ortasında kadını rahatsız...
- Bursa'da 10 yıldır aranan hükümlü, tek...