Bakan Koca'dan Bursa açıklaması

Bakan Koca'dan Bursa açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa dahil 4 ilin valileri ve il sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle görüştü. Koca, Bursa'da vakaların düştüğünü de açıkladı.

2021.01.08 17:52 - Son Güncellenme: 2021.01.08 18:13 - Bursa Bölge
A
Bakan Koca'dan Bursa açıklaması
04:00 Bursa'da vaka sayıları azaldı, HES uygulamasındaki korona haritası yeşile döndü

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da vaka sayıları azaldı, HES uygulamasındaki korona haritası yeşile döndü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir'de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa'da ise yüzde 60'a yakın düşüş olduğunu bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa valileri ve il sağlık müdürleriyle ayrı ayrı görüştüğünü belirtti.

Görüşmede, salgınla ilgili durum değerlendirmesi yaptıklarını ve aşı hazırlıklarını ele aldıklarını vurgulayan Bakan Koca, "Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir'de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa'da yüzde 60'a yakın düşüş oldu." bilgisini paylaştı.

Bakan Koca, "Aşı lojistik planlaması ile ilgili detayları ele alarak Acil Kullanım Onayı'nı takiben tüm adımları hızlıca hayata geçirmek için hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bu dönemi güçlü bir aşılama programı için fırsata dönüştürmeliyiz. Bundan sonra en önemli gündemimiz aşı." ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.08 17:52 - Son Güncellenme: 2021.01.08 18:13 - Kübra Coşar-pasif
A