Bakan Çelik,Aziz Yıldırım'ı makamında kabul etti

Bakan Çelik,Aziz Yıldırım'ı makamında kabul etti

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Protokol tribününü çok sevmiyorum. Maçın en zevkli olduğu yer kale arkasıdır, genelde orada bulunuyorum ama artık protokole de giderim" dedi.

2013.02.21 16:34 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:41 - Spor
A
Bakan Çelik,Aziz Yıldırım'ı makamında kabul etti


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kiğılı, Mahmut Uslu ile Nihat Özbağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Kabulde konuşan Yıldırım, "Kulübümüzün bir üyesi olan Sayın Bakanımızı gelmiş olduğu yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etmek için geldik. Kendisine bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda da Sayın Bakanımızı tribünde görmek isteriz" dedi.
Aziz Yıldırım'ın maç daveti üzerine konuşan Bakan Çelik ise, "Biz genelde kale arkasında seyrediyoruz, en keyifli orada oluyor. Protokol tribününü ben çok sevmiyorum. Maçın en zevkli olduğu yer kale arkasıdır, genelde orada bulunuyorum ama artık protokole de giderim" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Aziz Yıldırım'ın "Kale arkası ucuz diye mi gidiyorsunuz Sayın Bakanım" şeklindeki sözleri ise renkli anlar yaşattı. Daha sonra Çelik, "Asıl heyecan, asıl adrenalin orada. Diğer yerlerde maça daha kontrollü izleniyor. O yüzden kale arkasını tercih ediyorum" dedi.
Abdullah Kiğılı'ya yönelen Aziz Yıldırım'ın, "Abdullah Bey, kale arkasındaki merdivenleri çıkmakta zorluk çekiyor" demesi üzerine ise gülüşmeler yaşandı. Kabulün ardından Aziz Yıldırım, Bakan Çelik'e Fenerbahçeli oyuncuların imzaladığı arkasında "Ömer Çelik" yazan taraftar forması hediye etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:34 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:41 - Yağmur
A