Babanın ölüme terk ettiği aileyi 12 yaşındaki kızı kurtardı
Bursa'da Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen çatı ustası baba karnesinde zayıf getirdiği gerekçesiyle kızdığı ilk öğretim öğrencisi kızı ile eşi ve diğer kızıın ellerini ayaklarını naylon iple bağlayıp gazı sonuna kadar açtığı evde ölüme terk etti. Ellerinde bağlı çamaşır ipinden kurtulup annesinin cep telefonundan polisi arayan 12 yaşındaki İrem annesi ve kız kardeşini ölmükten son anda kurtardı.
2012.01.24 14:31 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM
Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde ikamet eden Şeyhmus S., dün akşam saatlerinde eve gelip ailesiyle yemek yedi. Evden ayrıldıntan bir süre sonra geri dönen Şeyhmus S., resim yapan kızı Zehra S.'nin (12) karne notlarını bahane ederek bağırmaya başladı. Eşi Altun S. ile tartışan Şeymhus S., 'Ben size yapacağımı bilirim' diyerek eşi ile kızları Zehra ve İrem'i (8) mutfakta çamaşır ipiyle bağladı. Ocağa bağlı tüp gazı da açan Şeymhus S., evden ayrıldı. İpi çözmeyi başaran Zehra S., annesinin cebinden aldığı telefonla '155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak yardım istedi.
Eve gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, anne Altun S. ve kızlarını kurtardı. 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırılan anne ve iki kızı yapılan kontrolün ardından taburcu edildi.
Olay yerinden kaçan baba Şeyhmus S. ise Yıldırım ilçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından bir cami avlusunda yakalandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen zanlı, polise verdiği ifadesinde tüp gazı açmadığını ileri sürdü. Emniyetteki sorgulaması tamamlanan Sarı, 'Aile efradına kötü muamele ve adam öldürmeye teşebbüs' iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Şeyhmus S.'nin evinde yapılan aramalarda ise 6 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Öte yandan Altun S., konuyla ilgili açıklama yapmayacağını söyledi.
EŞİ VE 2 ÇOCUĞUNU BAĞLAYIP, TÜP GAZI AÇARAK ÖLDÜRMEYE KALKIŞAN ZANLI TUTUKLANDI
Bursa'da bir adam, tartıştığı eşi ve 2 çocuğunu el ve ayaklarını iple bağladı, evde tüp gazı açarak onları ölüme terk etti. Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde meydana geldi. Tartıştığı eşine sinirlenen 35 yaşındaki Şehmuz S., kızları Z.S.(9) İ.S.(6) ile hayat arkadaşı A.S.'nin (26) el ve ayaklarını bağladı. Ardından mutfakta bulunan tüp gazı açan çılgın adam, ailesini ölüme terk ederek evden ayrıldı. Olaydan sonra firar eden baba Şehmuz S., Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.