Babacan ODTÜ'ye giremedi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin Rumeli Hisarüstü'ndeki kampüsüne söyleşi için giden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, öğrencilerin tepkisiyle karşılaştı. Babacan, yoğun protesto gösterilerinin ardından söyleşiyi iptal etti. Babacan'ın ODTÜ mezunu olduğu biliniyor.
2022.04.12 16:10 - Son Güncellenme: 2022.04.12 16:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, mezun olduğu okul olan ODTÜ'ye bugün hem ziyaret hem de söyleşi amacıyla gitti. Burada üniversiteli öğrencilerle buluşmayı hedefleyen Ali Babacan, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.
PROPAGANDA YAPMAKLA SUÇLADILAR
Okul bahçesinde toplanan bir grup öğrenci Babacan'a engel oldu. Öğrencilerin sözcüsü olan bir genç kız konuşma yaparak Babacan'ı 'propaganda yapmakla' suçladı. Öğrenci konuşmasında, "Bugün bu ülkede bugün kirasını, faturasını ödeyemeyen emekçilerin, yurt bulamayan öğrencilerin baş düşmanı. Tüm politikaların yardımcısı ve yaratıcısı Babacan, stadında devrim yazan ODTÜ'de kendi propagandasını yapmaya çalıştı ancak izin vermedik. 50 milyon dolarlık özelleştirmenin sorumlusu olan Babacan gibiler bugün umut olmaya çalışıyor. Biz de diyoruz ki onlar umut olamaz. Babacan ve onun gibilerle mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
SÖYLEŞİ PROGRAMI İPTAL EDİLDİ
Daha sonra ise bahçeden 'Babacan gençliğe umut olamaz', 'Babacan ODTÜ'den defol' sloganları yükseldi. Babacan, tüm bu yaşananlar üzerine okula giremedi. Söyleşi ve ziyaret programı iptal edildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:43
-
00:59
-
00:26
-
01:50
-
01:58
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın eski adı nedir?
- İki otomotiv devi Türkiye'de fabrika...
- Dünya balinanın yuttuğu adamı konuşuyor!...
- Bursa'da o yola dikkat: Trafiğe kapatılacak
- Bursa trafiğinde akılalmaz anlar!...
- Bursa'da 'lan' kavgası! Duyunca deliye...
- Ruhsat yok, işyeri yok: Evlerinde döner...
- Yüksekten düşen itfaiye eri şehit oldu
- Bakanlıktan yeni ifşa: Ünlü kahve markası...
- Bursa'da Ramazan pidesi ne kadar olacak?...
- İhtiyaç kredisi limitleri yükseltildi
- Benzer olay Bursa'da da yaşanmıştı! Dünya...
- Antalya'dan kalkan uçak, yolcuların...
- Haftada 3 gün çalışarak 15 bin TL kazanma...
- Bursa'da 140 gram köftenin fiyatı...