Aydınlar beklenen açıklamayı yaptı

Aydınlar beklenen açıklamayı yaptı

Mehmet Ali Aydınlar; Nihat Özdemir, Abdullah Kiğılı, Ali Koç ve Cihan Kamer'e seslendi.

2013.07.17 11:23 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Aydınlar beklenen açıklamayı yaptı

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve F.Bahçe Yöneticisi Mehmet Ali Aydınlar, UEFA Tahkim Kurulu'nun son kararının ardından beklenen açıklamayı yaptı. Uzun süredir kulübün yara almaması adına kendisine atılan iftiralara ses çıkarmadığını söyleyen Aydınlar, gelinen son noktayı değerlendirdi:

AMK Gazetesi'ne açıklamalar yapan Aydınlar, "Ben özellikle 4 isimden bahsedeceğim. Biz UEFA sürecini tamamlamışken, hiçbir şeyi kabul etmeyip, F.Bahçe adına işi çıkmaza sürükleyen yöneticiler Nihat Özdemir, Abdullah Kiğılı, Ali Koç ve Cihan Kamer'e sesleniyorum. O zaman televizyonda da söylemiştim, 'UEFA ceza verecek. Bunu bile bile F.Bahçe'yi uçuruma sürükleyenlere tazminat davası açacağım' diye.

"F.BAHÇELİLİKLERİNİ İSPATLASINLAR"

Hem şahsımı hem de F.Bahçe'yi yere düşüren bu 4 isim bence hemen gerekeni yapmalı. 1 yıl Avrupa'dan men olmak demek yaklaşık 45 milyon euronun kaybolması demek. Bu 3 yıl yaşandığına göre toplam 135 milyon euroyu hemen çıkarıp kulübün kasasına koysun bu 4 isim. Mahkemeyle falan uğraşıp, F.Bahçe'yi daha da zor duruma sokmasınlar. Kulübün maddi açıdan kötü günler geçireceği bu dönemde nasıl F.Bahçeli (!) olduklarını ispatlasınlar."

AYDINLAR NE DEDİYSE ÇIKTI

Mehmet Ali Aydınlar, F.Bahçe Avrupa Ligi'nde adım adım ilerlerken tepki toplayacağını bile bile 32. Gün'e çıkıp açıklamalar yapmıştı. 9 Şubat 2012'deki bu konuşmada Aydınlar ne dediyse satırı satırına gerçek oldu. İşte o sözler:

"TÜNELDE IŞIK YOK"

"Bu tünelde ışık görmüyorum. Ucu çok karanlık. Bilerek cehennem yolunda ilerliyorlar. Bu gidiş F.Bahçe'yi çok kötü durumlara taşıyacak. F.Bahçe'yi süratle uçuruma götürüyorlar. F.Bahçe yarın telafisi mümkün olmayacak büyük kayıplarla karşı karşıya kalabilir ve bu işin tüm vebali F.Bahçe Yönetim Kurulu'ndadır."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 11:23 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:31 - HABER MERKEZİ
A