Atv'den bir yeni dizi daha!

Atv'den bir yeni dizi daha!

Atv'de Yeni dizilerin ardı arkası kesilmiyor... Baş Belası ve Kalp Yarası gibi iki yeni iddialı diziyi izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan atv, yeni iddialı bir dizisini daha duyurdu.

2021.06.23 14:15 - Son Güncellenme: 2021.06.23 14:40 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Atv'den bir yeni dizi daha!

Bir anne ile kızının hayatta kalma mücadelesini anlatan İkimizin Sırrı'nın çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul'da başladı.

Yapımcı ve oyuncuların sette bir araya geldiği ilk çekimi tüm ekip birlikte pasta keserek kutladı. Başrol oyuncuları Leyla Feray ve Aras Aydın, yapılan kutlamada sette bir aile ortamı oluştuğunu dile getirdiler.

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı dizinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor.

Bir anne-kız hikayesi

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.06.23 14:15 - Son Güncellenme: 2021.06.23 14:40 - HABER MERKEZİ
A