Artık masa başında çalışıyor

Artık masa başında çalışıyor

Minik Ecrin'i kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz, ameliyat olduktan sonra Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirildi

2015.01.15 10:11 - Son Güncellenme: 2015.01.15 10:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Artık masa başında çalışıyor

Eskişehir'de yaklaşık 1 ay önce 7. kattan düşen 4 yaşındaki Ecrin E.'yi havada tutarak ölümden kurtaran Odunpazarı Belediyesi temizlik işçisi Şükrü Deniz, ellerindeki sinir sıkışması sonucu ameliyat olduktan sonra Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirildi.

Artık sokakta çalışmadığını belirterek belediye başkanına teşekkür eden Deniz, şunları dedi: "Şu anki işim dışarıya göre daha iyi. Zaten istediğim sıcak bir ortamda çalışmaktı. Sol kolumdan ameliyat oldum. Soğukta çok kalmamda, felç olma riskim olduğunu söylediler. Şimdi yerim çok iyi."

Kaynak: Habertürk

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.01.15 10:11 - Son Güncellenme: 2015.01.15 10:11 - HABER MERKEZİ
A