"Arsenal'i çok rahat yendik"

"Arsenal'i çok rahat yendik"

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in Fransız yıldızı Francky Ribery, Arsenal'i beklediklerinden çok daha rahat bir şekilde mağlup ettiklerini belirtti.

2013.02.21 17:20 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:20 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Arsenal'i çok rahat yendik"

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında zorlu İngiliz deplasmanında Arsenal'i 3-1 mağlup edip rövanş maçı için büyük bir avantaj yakalayan Bayern Munih'te Fransız oyuncu Franck Ribery yaptığı açıklamada beklediklerinden daha kolay bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Arsenal'in takım olarak kendine güvenmediğini belirten Ribery ikinci maçta işi bitirip çeyrek finale kalacaklarına inandığınıda sözlerine ekledi.

Fransız yıldız yaptığı açıklamada, "Bu kadar kolay olacağını beklemiyorduk. Arsenal'in ligde problemleri olduğunu biliyorduk ve belkide kendilerine olan güvenlerinde bir azalmada olmuştur. Onların sorunları bir yana, biz hayet iyi durumdayız, kendimize oan güvenimiz tam ve deplasmandan böyle bir skorla döndüğümüz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Franck Ribery ayrıca kendi takımıyla ilgilide övgü dolu sözler kullanarak, "Takım halinde çok sıkı çalışıyoruz. İyi futbol oyunuyoruz, kazanıyoruz ve defansıda takım olarak yapıyoruz. Bunu bu şekilde devam ettirmek çok önemli" diyerek sözlerini noktaladı.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 17:20 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:20 - HABER MERKEZİ
A