Arda Turan net konuştu

Arda Turan net konuştu

Arda Turan İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesine açıklamalarda bulundu.

2013.07.15 16:29 - Son Güncellenme: 2013.07.15 16:29 - Spor
A
Arda Turan net konuştu


 

Atletico Madrid'in Türkiye'de şampiyon olabileceğini belirten Arda Turan, "Ama iki farklı yarış tarzından bahsediyoruz. Türk ligi çok farklı, Atletico ise şu anda Avrupa'daki iyi takımlar arasında üst sıralarda" dedi.

"ATLETİCO MÜTHİŞ BİR TAKIM"

2 yıl öncesine göre şimdi daha iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen Turan, "Atletico müthiş bir takım. Kulüpte 2 yıl sonra bu seviyede olmak için uğraştım. Hocamız hem takımı hem de bizi geliştiriyor. Takım iyiyse oyuncular da gelişir. Bilgisayar bozulursa hepimiz bozuluruz. Daima takım için çalışıyorum ve yalnız değilim. Benim için en önemli şey kolektif olarak düşünmek. Sahada benim stilim arkadaşlarıma asist yapmak ve pas vermek. Oyunu okuma konusunda kendimi geliştirdim. Atletico'da benim mevkimde top kaybı yapmamak çok önemli. Top sürme ve hız konusunda pek çok oyuncumuz var Costa ve Adrian gibi... Ben tutmalı, arkadaşlarıma pas atıp, atakları organize etmeliyim. Aynı şekilde defansı da Luis Felipe ile birlikte yapıyoruz. İnanılmaz bir oyuncu. Biz birbirimizi dinliyoruz, tanıyoruz ve açıklarımızı iyi kapatıyoruz. Bence iyi iş çıkartıyoruz" diye konuştu.

"İSPANYA'DA ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ SADECE FUTBOLU DÜŞÜNEBİLİYORUM"

Tüm gün magazinciler, gazeteciler ve taraftarlarla birlikte olduğuna değinen milli futbolcu, "Hiçbir şey net değil, duyduklarım yalan. İspanya'da çok mutluyum çünkü sadece futbolu düşünebiliyorum. İyi bir hayatım var. Akşam yemeğine rahatça çıkabiliyorum. Türkiye'de bu mümkün değil. Eğer hafta sonu maçta kaybettiysek, sokakta insanlar 'Maçta neredeydin Arda?' derler. İspanya'da böyle şeyler sahada olur" açıklamasında bulundu.

"BURADA MUTLUYUM"

Taraftarlara her zaman doğruları söylediğini kaydeden Arda Turan, "Burada mutluyum. Belki bir gün işler kötüleşir ama şu anda Atletico'da her gün çok çalışıyorum. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ama iki yıl daha kontratım var. Ben mutluyum. Eğer herkes mutluysa ben de mutlu olurum" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY İÇİN HİSSETTİKLERİM, TORRES'İN ATLETİCO İÇİN HİSSETTİKLERİ GİBİ"

Galatasaray'ın kendisi için çok farklı olduğunun altını çizen Turan, "Galatasaray altyapısında doğup, büyüdüm. Orada eğitildim, oynadım hatta kulüpte uyudum. Hayatımdı. Galatasaray için hissettiklerim, Torres'in Atletico için hissettikleri gibi. Galatasaray konunda kendimi ölçemem fakat ben bir profesyonelim. Eğer onlarla oynarsak da yapabileceğimin en iyisini oynarım" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.15 16:29 - Son Güncellenme: 2013.07.15 16:29 - Zeynep Çelik
A