Antalya'da Aleyna Tilki izdihamı
Antalya'da ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin konserine ilgi yoğun olunca izdiham yaşandı. Çocukların yoğunlukta olduğu konserde Aleyna'yı göremeyen miniklerin gözyaşları da konsere damgasını vurdu.
2018.12.30 18:13 - Son Güncellenme: 2018.12.30 18:17 - Magazin - HABER MERKEZİAntalya'nın Kepez ilçesinde Aleyna Tilki heyecanı yaşandı.
Fabrikalar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde saat 16.00'da düzenlenen konsere binlerce vatandaş saatler öncesinden akın etti. Çoğunluğu gençler ve çocukların oluşturduğu konserin düzenlendiği alanda, alışveriş merkezinin tüm katları tıklım tıklım doldu. Alana sığmayan bazı vatandaşların yürüyen merdivenden de konseri takip ettiği gözlendi.
Aleyna Tilki'yi görmek isteyen minikler, ebeveynlerinin sırtına çıkarak ünlü sanatçıyı görmeye çalıştı. Yürüyen merdivenlerin bile izleyenler tarafından doldurulunca merdivenler sabit hale getirildi. Yaklaşık 1 saat süren konserde, Aleyna'yı göremeyen miniklerin gözyaşları da konsere damgasını vurdu.
Aleyna Tilki, zaman zaman kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla da sohbet etti. Tilki, şarkıları ve dansı ile kendisine hayran bıraktı.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:10
-
14:51
-
00:50
-
03:10
-
00:44
En Çok Okunanlar
- Bursa'da ulaşıma çözüm geliyor: Bir metro...
- Geleneksel pantolonsuz metro yolculuğu...
- Bursa'da üretim yapan TOFAŞ banttan araç...
- Kar yurda giriş yaptı! Bursa'ya ne...
- Bursa kaplıcalarının faydaları nelerdir?...
- Bursa'da öğretmenler iş bıraktı!
- Ünlü şef Danilo'dan Bursada Bugün'e...
- Balıkesir'de işçi servisi devrildi: 25 yaralı
- Bursa'da kaza yapan araç, siteye daldı!
- Bursa'daki kazada ağır yaralanmıştı!...
- Dev marka piyasadan çekildi!
- Flört uygulamasında hayatının şokunu...
- Ahlaksız teklif bardağı taşıran son damla...
- Akaryakıta dev zam yolda! Motorin, benzin...
- Orhangazi'de berber fiyatlarına zam!