Ankara yolu trafiğinde yeni düzenleme

Ankara yolu trafiğinde yeni düzenleme

Bursa'da devam eden metro inşaatı sebebiyle 22 Mart Perşembe günü Gürsu ve Kestel kavşakları arasında ve Soğanlı Kanalboyu Caddesi'nde trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

2012.03.20 18:06 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
Ankara yolu trafiğinde yeni düzenleme

Hafif raylı sistemi I3. etap doğu hattı çalışmaları kapsamında raylı sistem güzergahının Gürsu Kavşağı ve Kestel Kavşağı arasındaki 6 numaralı istasyon ve devamındaki aç-kapa tünel imalatlarına 22 Mart Perşembe günü başlanacağından, Bursa-Ankara yolu her iki yönde araç trafiğe kapatılarak, trafik akışı Gürsu Organize Sanayi Bölgesi (GÜSAB) içerisindeki alternatif güzergahlara yönlendirilecek. Trafik, Bursa-Kestel istikametinde Gürsu Organize Sanayi alternatif güzergahı olan Ankara Yolu Gürsu Kavşağı, Aroma Fabrikası Atatürk Caddesi, 700. Yıl Osmanlı Caddesi, Celal Bayar Caddesi, Turgut Özal Caddesi, Ankara Yolu Kestel Kavşağı üzerinden sağlanacak. Kestel'den Bursa istikametine gelecek olan sürücüler de Ankara Yolu Kestel Kavşağı, Turgut Özal Caddesi, Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Şht. Cengiz Topel Caddesi ve Ankara Yolu Gürsu Kavşağı'ndan alternatif olarak yararlanabilecek.
Öte yandan Batı Yakın Çevre Yolu Avrupa Konseyi Bulvarı üzerinde Soğanlı Kanalboyu Caddesi kesiminde yaya alt geçit çalışması yapıldığından 22 Mart Perşembe günü trafik yeni yapılan iki şeritli servis yolundan sağlanacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.03.20 18:06 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A