Ali Koç'tan maç sonu sert tepki: Ciddiyetsiz, saygısız ve bilerek...

Ali Koç'tan maç sonu sert tepki: Ciddiyetsiz, saygısız ve bilerek...

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Koç yapılanın bir hata değil bilerek olduğunu belirterek "Dün bizimle ilgili olmayan bir maçta tezahüratları biliyorsunuz. Saatine baksanız bile bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Son derece ciddiyetsiz, saygısız bir durum. " dedi.

2021.01.11 18:22 - Son Güncellenme: 2021.01.11 18:35 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ali Koç'tan maç sonu sert tepki: Ciddiyetsiz, saygısız ve bilerek...

Maç sonu konuşan Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

Erzurum çok güzel bir şehir. Fenerbahçelilerin çok olduğu bir şehir. Kurtuluş Savaşı'nın başladığı şehirlerden... Maç saatleriyle ilgili abzı kulüpler de serzenişte bulunuyor. Doğrudur. Ama bizim bir talebimiz olmayacak. Bizi çok iyi ağırladı Erzurumlular burada...

Sezon başından bu yana Fenerbahçe'ye karşı yayıncı kuruluşun anlayamadığımız politikaları var. Dün bizimle ilgili olmayan bir maçta tezahüratları biliyorsunuz. Saatine baksanız bile bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Son derece ciddiyetsiz, saygısız bir durum.

Taraftarımız bu konuyu gündemde tutsun... Şu an bir dekoder kampanyasına gitmeyi düşünmüyoruz. Ancak böyle devam ederse, hayatlarında göremeyecekleri boykot kampanyası başlatırız. Ben şu ana kadar hep onların yanında oldum. 'Aynı gemideyiz. Onlar da para kazanacak, kazansın' dedim. Bu çözülmeyecekse Fenerbahçe'nin ne olduğunu görürler. Gösteririz. Hodri meydan... 

Mesut Özil transferiyle ilgili konuşan Ali Koç "Hala rüya olduğunu söylüyorum. Fenerbahçe Kulübü'nden bir kişi çıkıp bir açıklama yapmamıştır. Önemli olan oyuncunun, kulübüyle olan problemini çözmesi. Bitebilir de bitmeyebilir de... Kesin bir şey yoktur. Basında bitmiş gibi görünmesi bizim işimizi de zorlaştırmaktadır" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.11 18:22 - Son Güncellenme: 2021.01.11 18:35 - HABER MERKEZİ
A