Akrep'in yeni bölümünde büyük ittifak

Akrep'in yeni bölümünde büyük ittifak

Akrep altıncı bölümden bir fragman daha... 1441 Productions imzalı, Star TV'nin cuma akşamları ilgiyle izlenen dizisi 'Akrep'in yeni bölüm tanıtımlarında büyük bir değişimin ipuçları var.

2021.01.11 18:15 - Son Güncellenme: 2021.01.11 18:16 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Akrep'in yeni bölümünde büyük ittifak

Yıllar önce terk ettiği kızı ile savaşının nedeni merak konusu olan Perihan Emgen, bu kez onunla ittifak yapıyor! Selma'yı öne sürerek Fikret'in Ferda'dan uzaklaşmasını hedefleyen Perihan Emgen, kendi silahıyla vurulmuş ve Selma'nın güç kazanmasından rahatsız olmuştu. Perihan Emgen şimdi Selma'ya karşı Ferda'yla güç birliğine gidiyor!

Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı 'Akrep'in altıncı bölümüne ait fragmanlar, dizinin hayranlarında büyük merak uyandırdı. Çünkü yeni bölümde azılı düşmanlar Perihan ve Ferda arasında ateşkes ilan ediliyor ve 'akrepler' Selma tehlikesine karşı güçlerini birleştiriyor.

Yeni bölümde Selma ve Fikret'in birlikte hareket etmesinden son derece rahatsız olan Ferda, Perihan'a Selma'ya karşı birlik olma teklifinde bulunuyor. Perihan'ın bu teklifi kabul etmesiyle iki 'akrep' birlikte hareket etmeye başlarken; Ferda'nın zekice planı Fikret'in çocuklarının gözünden düşmesine ve 'Peri'lerine daha da yakınlaşmalarına neden olacak.

'Akrep' güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle her cuma saat 20.00'de Star TV'de.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.01.11 18:15 - Son Güncellenme: 2021.01.11 18:16 - HABER MERKEZİ
A