Akraba çıktılar!

Akraba çıktılar!

Ergenlik çağında şöhreti yakalayan ünlü Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, film yıldızı Ryan Gosling, ünlü şarkıcılar Avril Lavigne ve Celin Dion ile akraba çıktı.

2012.10.11 10:16 - Son Güncellenme: 2012.10.11 10:17 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Akraba çıktılar!

Ünlü kişilerin soy ağacını araştıran, merkezi ABD'nin Utah kentinde bulunan, Ancestry.com internet sitesinin uzmanları Gosling, Lavigne ve Bieber'ın ailelerinin Kanada'nın Quebec bölgesinin ilk sakinleri olduklarını belirtti.

İnternet sitesinin araştırmacılarından Michelle Ercanback, Bieber'ın magazin dergilerinde yer alan biyografilerindeki bilgilerden faydalanarak yaptıkları araştırma sonucu Bieber ile Gosling'in 11. kuşaktan kuzen çocukları olduğunu ortaya çıkardıklarını söyledi.

Ayrıca Bieber ile Lavigne'in 12. kuşaktan kuzen olduklarını anlatan Ercanback, Biber, Lavigne ve Gosling'in ortak akrabalarının Mathurin Roy ve Marguerite Bire çifti olduğunu kaydetti.

Ercanback, Fransa'da 1600'lü yılların başlarında dünyaya gelen ve 1637'de evlenen çiftin daha sonra Roy'un duvarcı ustası olarak çalıştığı Kanada'nın Quebec bölgesine taşındığını söyledi.

Bieber'ın, ayrıca Dion ile 10. kuşaktan kuzen torunları olduğunu belirlediklerini belirten Ercanback, her iki sanatçının da 1600'lü yılların başlarında Fransa'da doğan ve Quebec'e taşındıktan sonra 1687'de ölen Jacques Vezina ile Marie Boisdon çiftiyle akrabalık bağı bulunduğunu kaydetti.

Ercanback, şöhretler arasında ortaya çıkardıkları bu bağlantının "bir süperstar geninin mevcudiyetine işaret etmek için yeterli olup olmadığı" konusundaki yorumu okuyuculara bıraktıklarını ifade etti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.10.11 10:16 - Son Güncellenme: 2012.10.11 10:17 - HABER MERKEZİ
A