Akılalmaz olay! Sarhoş sanılan kişinin kafasından mermi çıktı
Adana'da, ailesinin alkol aldığı için sarhoş olduğunu düşündüğü ve iki gün boyunca yarı baygın olarak gezen kişinin hastanede yapılan tedavisinde kafasına mermi isabet ettiği belirlendi.
2018.12.18 07:50 - Son Güncellenme: 2018.12.18 07:52 - Güncel - HABER MERKEZİAlınan bilgiye göre, Adana'nın merkezindeki evinin odasında yarı baygın olarak bulunan O.Ç, yakınları tarafından aşırı derecede alkol aldığı düşünülerek tedavi için özel bir tıp merkezine götürüldü.
Burada tetkikleri yapılan O.Ç, alkol nedeniyle baygınlık geçirdiği belirtilerek evine gönderildi.
O.Ç'nin yarı baygın halinin iki gün boyunca geçmemesinden şüphelenen ailesi, bu defa oğullarını Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesine götürdü.
Burada doktorlar tarafından sağlık kontrolü yapılan O.Ç'nin kafasına mermi isabet ettiği tespit edildi.
Kafasındaki merminin iki gün önce isabet ettiği değerlendirilen ve sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan O.Ç, hastanede tedavi altına alındı.
Olayın polis ekiplerine bildirilmesinin ardından O.Ç'nin evine Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.
Polis ekipleri burada yaptıkları çalışmada buldukları bir kuru sıkı tabancayı incelemek üzere emniyete götürdü.
O.Ç'nin yorgun mermi nedeniyle yaralanmış olabileceğini değerlendiren polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
15:38
-
00:41
-
01:38
-
00:20
-
01:50
En Çok Okunanlar
- Bursa'da Trendyol Yemek mağduriyeti...
- Başkan Bozbey sert konuştu: Siz...
- Aile Bakanlığı açıkladı; 10 bin 125 TL...
- Bursa'da otomobil korkuluklarda asılı...
- Bursa'da sular kesilecek: 17 Ocak BUSKİ su...
- Bursa'da yaşlı kadını 'Polis' diyerek...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Aldatıldığını iddia eden kadın deliye...
- Ünlü tereyağı markası bakteri nedeniyle...
- İflas eden Tupperware, o fabrikalarını da...
- Ankara'da seyir halindeki araçtan atlayan...
- Bursa Demirtaş Mahallesi'nde Başkan Bozbey...
- İşçi servisi ile otomobil çarpıştı: 1'i...
- Manken Deniz Akkaya'ya 13 yıl hapis cezası
- Seks, evlilik, flört ya da çocuk doğurmak...