Ak Parti Bursa İl Başkanı'ndan paylaşım
Bursa'nın yeni büyükşehir belediye başkanını belirlemek için AK Parti'de yürütülen çalışmalar sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkan adayı olarak belirlenirken, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Twitter hesabından gece geç saatlerde 3 belediye başkanının birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı.
2017.11.02 10:34 - Son Güncellenme: 2017.11.02 10:50 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Alinur Aktaş'ın arşiv görüntüleri
Recep Altepe'nin istifa ettirilmesinin ardından Bursa'nın yeni büyükşehir belediye başkanını belirlemek amacıyla AK Parti cephesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş dün Ankara'ya çağrılmıştı.
Temayül yoklamasının sonuçları, yürütülen istişareler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kanaati doğrultusunda verilen bu karar sonrasında Alinur Aktaş'ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesi kesinlik kazanırken, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman gece geç saatlerde Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı.
Yapılan 3'lü görüşmenin ardından Aktaş, Dündar ve Edebali ile birlikte poz veren Salman, "Rabbim birlik ve beraberlikten ayırmasın inşallah. Bursa'mıza en güzel hizmetleri hep beraber yapacağız inşallah" ifadelerini kullandı.
Fotoğrafta göze çarpan detaysa, Alinur Aktaş'ın yüzünde daha büyük bir gülümsenin olduğu ve hayli keyifli görünmesiydi...

Öte yandan İsmail Hakkı Edebali tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan, Recep Altepe'nin istifasından sonraki meclis toplantısında çekilen fotoğrafta da Alinur Aktaş'ın keyifli görüntüsü dikkat çekmişti.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanlığı için tercih edilmeyen isimlerden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin çıkan sonuçla büyük hayal kırıklığı yaşadığı öne sürüldü.