Ahu Yağtu: Kemal'e kardeş istiyoruz

Ahu Yağtu: Kemal'e kardeş istiyoruz

Ahu Yağtu'dan eşi Cem Yılmaz ve oğlu Kemal'e dair çok özel açıklamalar..

2013.04.07 15:44 - Son Güncellenme: 2013.04.07 15:45 - Magazin
A
Ahu Yağtu: Kemal'e kardeş istiyoruz

1 yıl önce Türkiye'nin en ünlü komedyeni Cem Yılmaz ile hayatını birleştiren ve bu evlilikten Kemal adını verdikleri bir oğlu olan manken Ahu Yılmaz, Vatan gazetesi için röportaj yapan Ayşe Kucuroğlu'na özel hayatına dair açıklamalarda bulundu..

İşte o röportajdan bir kısım..

"CEM KIZDIĞINDA HEMEN ANLAŞILIR"
Kimse Cem Yılmaz'ı kızgın düşünemiyor, onun bir şeye kızdığını, kızacağını nasıl anlıyorsun?
Yani tabii ki kızgın anları oluyor. Bunu kızdığı anda anlıyorum... Benim yapım daha sakindir, duygusunu anında belli eden bir insan değilimdir. O ise tepkilerini, duygularını anında belli eder. Bu yüzden öncesinde 'ah bu ona kızar mı, şuna kızar mı' diyemiyorsun, nasılsa tepkisini anında belli ediyor.



"CEM VE KEMAL BENİ GÜÇLENDİRDİ"
Cem ve Kemal hayata bakışında, duruşunda neler kattı sana?
Bir kere aile olduğumuz için ciddi bir sorumluluğum var. Bu benim hep hayalimde kurduğum ve çok istediğim bir şeydi. İlişkimiz sevgi ve huzur çerçevesinde yaşanıyor. Allah'ıma çok şükür mutluyum o anlamda. Onun dışında söyleyebileceğim ya da eleştirebileceğim hiçbir noktası yok. Bana sorumluluk hissi kattı. Ama bir taraftan da klasik Ahu'yu çok güçlendirdi, alt yapısını çok daha farklı bir yere taşıdı.

"KEMAL ÇOK SOSYAL BİR BEBEK"
Hep beraber neler yapıyorsunuz sen ve hayatındaki iki erkek?
Zamanımızı bir arada geçiriyoruz. Şimdiye kadar birbirimizden hiç ayrı kalmadık. Herkesin yaptığı şeyleri yapıyoruz. Hava güzelse dışarı çıkarız, yemeğe gidilecekse yemeğe gideriz. Biz genelde 'aman çocuğu bırakalım, kendi keyfimize bakalım' gibi düşünen bir anne baba değiliz, o yüzden onu da her yere götürüp her şeye dahil etmeye çalışıyoruz. Kemal de bence çok sosyal bir bebek ve alışmış bakıyor her şeye. Hiç kimseyi yadırgamıyor. Suyla akıp giden bir çocuk olsun istiyorum.

"İKİMİZ DE 3. ÇOCUĞUMUZU BÜYÜTÜYOR GİBİYİZ"
Sen nasıl bir annesin, Cem nasıl bir baba?
Ben endişeli bir anne değilim, onu biliyorum. "Ben seni öyle tahmin etmezdim" diyenler bile var. Endişe edilecek bir konuda tabii ki endişe ederim, ama genel olarak ikimiz de sanki üçüncü çocuğumuzu büyütüyor gibiyiz. Gayet rahat davranıyoruz. O da bir birey, biz de bir bireyiz. Abidik gubidik durumlar söz konusu değil.

"CEM ÇOK İLGİLİ BİR BABA"
Cem de bakımına yardımcı oluyor mu?
Tabii ki oluyor. Çok ilgili bir baba. Bana en başından beri destek oluyor. Çünkü sen de biliyorsun tek başına çocuk bakmak çok zor. Ne kadar bakıcı olursa olsun, annen yanında olursa olsun, aile üyeleri de olsun, yine de o üçlünün bir araya gelmesi lazım. Anne babanın hep bir arada olması gerekir. Sorumluluklar gerçekten daha hafifliyor bu durumda. O anlamda benim üzerimden epey yük almıştır Cem.

İleride ne yapsın istersin oğlun?
Bilmem ki... Bizim yönlendirmelerimizle bir şey yapsın istemem açıkçası. Çünkü öyle olan çocukları görüyorum, sonunda mutsuz insanlar oluyorlar. Bizi mutlu etmek için değil, nasıl mutluysa öyle yaşasın.

"KEMAL'E KARDEŞ İSTİYORUZ"
İnşallah istiyoruz. Benim kardeşim çok geç doğdu, tek çocuk olarak büyüdüm, hep sıkıldığımı hatırlıyorum. Çok sosyal de bir çocuk değildim, hep kendi kendime vakit geçiriyordum. Kardeşi olması çok iyi olur.

Çok kilo aldın mı?
15 kilo aldım ama bedenim değiştiği için eskiden giydiklerimi hiçbir şekilde giyemiyorum. 38 beden oldum. Tarzımda da değişiklikler oldu tabii. Daha sade giyinmeye başladım. Zara, Mango, H&M gibi markaların parçalarını kendi elimdeki vintage'larla harmanlayıp tarzımı korumaya çalıştım. Basit bir taytla vintage bir üst ya da vintage bir etekle çok basit bir tişört gibi...

Yemekleri hep sen mi yapıyorsun evde?
Doğumdan sonra çok vakit bulamadım ama genelde ben yapıyorum.

Kemal katı gıda yemeye başladı mı?
Başladı, sebze yiyor ve en çok balık seviyor.

Cem ne seviyor?
Cem daha çok et yer, benim gibi değildir. Ben ise çok sebze, ot yerim. O, hiç sevmez onları.

Kemal doğdu ve neler değişti?
Kemal'in doğumundan sonra tabii ki hayatımızdaki her şey değişti.

Kemal'le birlikte Auvintage da doğdu aslında. Peki hem çocuk, hem iş bir arada nasıl oldu?
Biraz daha zorlu oldu. Butik yönetmek çok daha kolay. Sadece kapıyı açıp müşterilerle ilgilenmeniz yeterli oluyor. Fakat burada işler çok detaylı ve karar mercii sadece ben olduğum için biraz fazla odaklanmam gerekiyor. Ama hiçbir zaman şikayetçi değilim. İş de Kemal ile birlikte oturdu ve büyüdü. Tabii ki ilk etapta çok yorucu oldu, ama şu anda suların durulduğu ve işin eğlenceli olduğu kısmı başladı.

"CEM KOMİK VE DOĞAL"
Cem hepimizi mutlu eden güldüren bir insan. Nasıl bir aşık?
Bizi de çok güldüren bir baba. (Gülüyor) Nasıl diyeyim, çok olduğu gibi bir insan, o yüzden kendisi hakkında çok yorum yapamayacağım. Zaten herkesin gördüğü ve güldüğü gibi komik ve doğal davranan bir adam.

Onun en çok neyine gülüyorsun?
Ben onun en çok mimiklerine gülüyorum.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.04.07 15:44 - Son Güncellenme: 2013.04.07 15:45 - Zeynep Çelik
A