Adana'da Nevruz eylemcileri adliyede

Adana'da Nevruz eylemcileri adliyede

ADANA'da nevruz kutlamasının yasaklanmasını bahane ederek sokaklarda eylem yapan ve polise taş, el yapımı patlayıcı ve molotofkokteyli atan terör örgütü PKK yandaşı 16'sı çocuk 24 şüpheli adliyeye sevk edildi.

2016.03.21 13:56 - Son Güncellenme: 2016.03.21 13:57 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Adana'da Nevruz eylemcileri adliyede

Doğu ve Güneydoğu illerinden göç eden vatandaşların yoğun yaşadığı bölgelerde HDP'nin çağrısıyla toplanan gruplar, nevruz kutlamasının yasaklanmasını protesto etti. Alınan güvenlik önlemlerine rağmen, kutlama adresi olarak belirtilen Karasu Mevkii'nde toplanmak isteyen gruplara polis müdahale etti. Müdahale sırasında polise taş, el yapımı patlayıcı ve molotofkokteyli atan 16'sı 18 yaşından küçük 24 kişi gözaltına alındı.

TOMA ve zırhlı araçlara uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı eylemlerle ilgili sorgulanan PKK yandaşı şüpheliler ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.03.21 13:56 - Son Güncellenme: 2016.03.21 13:57 - HABER MERKEZİ
A