Açıköğretim ortaokulu ve lise sınavları ertelendi
5-6 Aralık'ta düzenlenecek olan açıköğretim ortaokulu ve lise sınavları ertelendi.
2020.12.01 09:51 - Son Güncellenme: 2020.12.01 10:15 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bakan Koca bir kez daha uyardı: Hafife alma
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları ile MEB merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavının, Covid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
MEB'den yapılan yazılı açıklamada, "5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları ile Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı, Covid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir. İlgili sınavların takviminde yapılacak düzenlemeler, ayrıca duyurulacaktır" denildi.
📌5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim liseleri sınavları ile MEB merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir. pic.twitter.com/AsUTC7xqhO
-- MEB (@tcmeb) December 1, 2020